Actueel Archief

“Dit toernooi is een goede graadmeter”

15-06-2019

Twaalf teams die allen met hoge verwachtingen naar het toernooi komen, inclusief onze eigen sv Grol. “Iedereen komt hier om te winnen.” Dit is de uitspraak van Edwin de Wijs, coach van PSV.

“We hebben hier te maken met 11 geduchte tegenstanders. We moeten dus echt scherp zijn. Als eerste ontmoeten we Barcelona, een echte graadmeter, daarna Grol. Het heeft allemaal te maken met de vorm van de dag. We hebben nu een goede lichting met veel potentie, hoewel we fysiek wat meer zouden willen brengen. Dit is een mooi toernooi,
waar we graag goed willen presteren!” Ook Ajax-coach Cedric van der Gun is benieuwd hoe zijn team het gaat doe de komende dagen.

“Dit toernooi is een goede graadmeter met een mooi sterk deelnemersveld. Wij kijken uit naar onze eerste twee tegenstanders, Barcelona en Atletico Madrid. Dat brengt voor onze jongens ook iets extra’s, die mooie buitenlandse ploegen.” Hij zegt tevreden te zijn over de selectie. “Er zit zeker potentie tussen!
We gaan het zien! Uiteindelijk wil ik ook het liefst winnen hier!”


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.