Actueel Archief

Hungry Hongaren

15-06-2019

Wie de affiche van dit toptoernooi heeft gezien kan in ieder geval een ding concluderen: sterk en verfrissend.

Verfrissend omdat ook dit jaar het deelnemersveld bestaat uit enkele ploegen die nog niet eerder op het toernooi uitkwamen. Onder hen: Puskás Akadémia FC uit Hongarije. Het lijkt misschien van wel, maar deze opleiding – gevestigd onder de rook van Boedapest – is zeker geen onbekende naam in de voetballerij. Vooral niet wanneer je kijkt naar de prestaties van de jeugdige spelers. Zo won het O15-team afgelopen jaar de Nike Championship Cup in Berlijn.


Enfin, dat het Marveldtoernooi naam heeft is zeker. Met alle jeugdige Hongaarse talenten komt namelijk een enorme groep supporters mee. 28 om precies te zijn, 28 broertjes, zusjes, vaders, moeders of andere bekenden. Een enorme groep trouwe fans dus. Toch is het niet vanzelfsprekend dat deze fans meekomen. “No, we just come here for the high level of football”. Daarmee wordt nogmaals de enorme naam van het Marveldtoernooi bevestigd. Vertrouwen in een goede afloop hebben ze ook. Zo vertelt een van de moeders dat ze verwachten dat ze het toernooi gaan winnen. Haar man verwacht een plek in de top 4. We zullen zien. “Der Erste Tag is schon sehr schön”, klinkt als gezamenlijk antwoord op de vraag wat de eerste indruk van de ambiance op het toernooi is. En dan is de avond nog niet eens begonnen…


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.