Actueel Archief

Metamorfose

15-06-2019

Het gehele jaar door wordt er gesport in vele disciplines, maar een paar dagen per jaar wordt de sporthal omgetoverd tot een indrukwekkende ontvangstruimte voor al onze gasten, is de hal het toneel van de sponsoravond en doet de hal eveneens dienst als eetzaal waar de teams gezamenlijk ontbijten, lunchen en dineren.

Naast het verblijf op 5 sterren recreatiepark Marveld Recreatie één van de krachten van ons toernooi, krijgen we vaak teruggekoppeld. Woensdagavond voorafgaande aan het toernooi ondergaat de sporthal deze ware metamorfose. Dankzij vele helpende handen van onze vrijwilligers. En maandagmorgen heeft de hal weer zijn oude functie en doet het in niets herinneren aan het Marveldtoernooi.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.