Actueel Archief

Eindelijk! Altinordu Izmir

15-06-2019

Altinordu Izmir is een Turkse club die voor de eerste keer op het toernooi aanwezig is. “We staan al drie jaar in contact met Marco Frank en nu is het eindelijk gelukt om mee te mogen doen!,” zegt Murat Korkmaz, hun sportief directeur. “Het bijzondere van onze club is dat we een voetbalinternaat zijn met in totaal 186 voetballeerlingen. We spelen graag op dit soort toernooien omdat we hier tegenstand van formaat krijgen. Dat is in Turkije anders, daar winnen we alles met grote cijfers. We hebben binnen onze gelederen maar liefst 51 internationals in alle categorieën van 11-19 jaar. Het bijzondere van onze opleiding is dat we niet alleen naar het voetbaltalent kijken, maar ook naar de vorming als persoon. We hopen hier goede dingen te laten zien!”


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.