Actueel Archief

Atlético Madrid en Ajax openen 30e Internationaal Marveldtoernooi

27-04-2019

In het weekend van 14, 15 en 16 juni a.s. wordt het 30e Internationaal Marveldtoernooi gehouden op Sportpark Den Elshof in Groenlo. Op 9 maart jl. werd door het bestuur van Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend gemaakt en vond aansluitend de loting plaats.

Inmiddels is ook het wedstrijdschema van de 30e editie van het Internationaal Marveldtoernooi gereed, met een fantastische openingswedstrijd op vrijdagavond 14 juni a.s. Dit jaar opent de winnaar van vorig jaar, te weten Ajax het toernooi met de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Noteer daarom nu alvast in uw agenda: vrijdagavond 14 juni 17:30 uur, Atlético Madrid - Ajax. Een mooi affiche voor dat wat weer een prachtig voetbalweekend gaat worden op 14, 15 en 16 juni a.s. Het gehele wedstrijdschema is hier te vinden.
 

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.