Actueel Archief

Sponsoravond Grol en Marveldtoernooi met Bjorn Kuipers

09-03-2019

Op donderdagavond 13 juni a.s., de avond voorafgaand aan het 30e Internationaal Marveldtoernooi, vindt alweer voor de twaalfde achtereenvolgende keer de gezamenlijke sponsoravond plaats. Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van s.v. Grol. Alle sponsoren van s.v. Grol en het Internationaal Marveldtoernooi worden voor deze avond uitgenodigd.

Eddy van der Leij zal net als voorgaande jaren het Sportcafé presenteren. Het Sportcafé met dit jaar een fantastische gast: Björn Kuipers. 
 
Scheidsrechter Björn Kuipers te gast op SponsoravondBjörn is een Nederlandse topscheidsrechter die zowel in Nederland actief is in de Eredivisie maar daarnaast ook diverse internationale wedstrijden op het allerhoogste niveau fluit. Hij was zelf amateurvoetballer en werkte zich vervolgens op als scheidsrechter. Sinds 2009 behoort hij tot de top van de Europese scheidsrechters. Zowel nationaal als internationaal heeft hij tal van topwedstrijden gefloten. Zo was hij actief tijdens het EK 2012 en floot hij de finale van de Europese Supercup, de finale van de UEFA Cup tussen Chelsea en Benfica en de finale van de Confederations Cup tussen Brazilië en Spanje. In 2014 floot hij de kraker tussen Atletico Madrid en Real Madrid in de finale van de Champions League.  Die zomer was hij bovendien actief op het WK in Brazilië. Maar ook op het EK 2016 in Frankrijk was hij aanwezig, floot hij de Finale Europa League 2018 en was hij actief op het WK Rusland 2018, waar hij o.a. als 4e official de finale leidde. Kortom één van de beste, zoniet de beste, Nederlandse scheidsrechters ooit, met een schat aan ervaring en anekdotes.
 
De sponsoravond zal weer afgesloten worden met een flinke portie humor. Kortom, de organisatie bezorgt alle sponsoren op donderdag 13 juni a.s. weer een zeer vermakelijke avond.

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.