Actueel Archief

Intern tv circuit met laatste nieuws en foto's

27-05-2010

Om de bezoekers van het toernooi op de hoogte te houden

Om de bezoekers van het toernooi op de hoogte te houden van de laatste uitslagen en standen wordt het scorebord bij de ingang van het sportcomplex zo snel mogelijk na de wedstrijden bijgewerkt. Om degenen die in het sportcafé vertoeven ook niets te laten missen en hen op de hoogte te houden van de laatste uitslagen, en middels de laatste foto's ook een indruk te geven hetgeen in de tussentijd buiten gebeurt, voor hen is een tv-circuit aangelegd met daarop alle informatie up to date.

tv circuit

Verantwoordelijk voor het aanleggen en gedurende het toernooi het up to date houden ervan is Grol-vrijwilliger Myron Meekes. "In het clubgebouw zijn 2 tv-circuits operationeel dit weekend. Naast het circuit van de beheerders van het sportcafé, hebben we vier tv-schermen geplaatst waarop alles te volgen is. Daarop ook een diapresentatie van de laatste foto's en komen de logo's van de talrijke sponsoren voorbij. Je hoeft dus eigenlijk helemaal niet naar buiten toe als je binnen gezellig achter een pilsje zit", lacht Myron.


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.