Actueel Archief

Intern tv circuit met laatste nieuws en foto's

27-05-2010

Om de bezoekers van het toernooi op de hoogte te houden

Om de bezoekers van het toernooi op de hoogte te houden van de laatste uitslagen en standen wordt het scorebord bij de ingang van het sportcomplex zo snel mogelijk na de wedstrijden bijgewerkt. Om degenen die in het sportcafé vertoeven ook niets te laten missen en hen op de hoogte te houden van de laatste uitslagen, en middels de laatste foto's ook een indruk te geven hetgeen in de tussentijd buiten gebeurt, voor hen is een tv-circuit aangelegd met daarop alle informatie up to date.

tv circuit

Verantwoordelijk voor het aanleggen en gedurende het toernooi het up to date houden ervan is Grol-vrijwilliger Myron Meekes. "In het clubgebouw zijn 2 tv-circuits operationeel dit weekend. Naast het circuit van de beheerders van het sportcafé, hebben we vier tv-schermen geplaatst waarop alles te volgen is. Daarop ook een diapresentatie van de laatste foto's en komen de logo's van de talrijke sponsoren voorbij. Je hoeft dus eigenlijk helemaal niet naar buiten toe als je binnen gezellig achter een pilsje zit", lacht Myron.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.