Actueel Archief

Weekend om nooit te vergeten

03-06-2018

Tijdens het opruimen van de huisjes op Marveld kwamen de jongens en het meisje van sv Grol tot de conclusie dat het een super weekend is geweest, veel voetballen, gezelligheid met leeftijdsgenoten en na het voetballen lekker even gamen en barbecueën.

“Het was een weekend om nooit te vergeten,” vat materiaalman Ties Frank het weekend samen. “Het was fysiek wel heel zwaar,” was een eensluidende conclusie. “Door al het verdedigen was je eigenlijk altijd aan het rennen, maar dit mocht de pret niet drukken.”

Grol heeft een echt topprestatie geleverd door een 11e plek te behalen. Volgens Dylan en Sem hadden zij in de finale moeten spelen. “Alleen de loting zat niet mee.” Hier werd enigszins van gebaald door de jongens, maar al snel werd er weer gelachen door opmerkingen van Ties.


Volgens het team van sv Grol was het Marveldtoernooi een super ervaring en een weekend om nooit te vergeten!

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.