Actueel Archief

Weekend om nooit te vergeten

03-06-2018

Tijdens het opruimen van de huisjes op Marveld kwamen de jongens en het meisje van sv Grol tot de conclusie dat het een super weekend is geweest, veel voetballen, gezelligheid met leeftijdsgenoten en na het voetballen lekker even gamen en barbecueën.

“Het was een weekend om nooit te vergeten,” vat materiaalman Ties Frank het weekend samen. “Het was fysiek wel heel zwaar,” was een eensluidende conclusie. “Door al het verdedigen was je eigenlijk altijd aan het rennen, maar dit mocht de pret niet drukken.”

Grol heeft een echt topprestatie geleverd door een 11e plek te behalen. Volgens Dylan en Sem hadden zij in de finale moeten spelen. “Alleen de loting zat niet mee.” Hier werd enigszins van gebaald door de jongens, maar al snel werd er weer gelachen door opmerkingen van Ties.


Volgens het team van sv Grol was het Marveldtoernooi een super ervaring en een weekend om nooit te vergeten!

 


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.