Actueel Archief

Van speler tot assistent-coach op het Marveldtoernooi

03-06-2018

Een bijzonder gegeven in de begeleidingsstaf van Bayer 04 Leverkusen dit jaar. Pierre de Wit nam in 2002 al een keer deel aan het toernooi als speler. In 2018 keert hij weer terug in Groenlo, nu als assistent-coach van het U15 elftal.

 

Dit brengt bijzondere ontmoetingen met zich mee. Zo vond er een mooie herenging plaats tussen Pierre en Julian Oolthuis. Destijds sliepen nog niet alle deelnemende teams in een huisje op Marveld, maar was er één team dat bij gastgezinnen (veelal spelers van het elftal van Grol) ondergebracht werden. In 2002 Bayer Leverkusen. Pierre verbleef bij de familie Oolthuis. Nu 16 jaar later blijkt Pierre het verblijf bij de familie Oolthuis nog goed te herinneren. Pierre is nu ongeveer vier jaar coach en is aan het meegroeien met het elftal. De jongens die hij nu onder zijn hoede heeft, coacht hij al vier lang. “Het is bij de club niet gebruikelijk dat dit gebeurt, maar dit is nu zo gegroeid en dit werkt het beste voor deze technische staf.”

Pierre geeft aan dat hij 16 jaar geleden al erg onder de indruk was van het toernooi. “Het spelen op een sterk bezet toernooi is niets nieuws voor een club als Bayer 04 Leverkusen, maar de professionaliteit en de huiselijke sfeer gedurende het gehele toernooi maken dat het Marveldtoernooi zo hoog aangeschreven staat,” zegt Pierre. De ervaringen die Pierre op heeft gedaan als speler hebben er voor gezorgd dat hij vanaf de start van het seizoen al uitkeek naar dit weekend. Het Marveldtoernooi werd door Pierre direct omcirkeld. Hij keek er heel erg naar uit.

Het weekend bevalt hem erg goed. Het toernooi zelf maakt een geweldige ontwikkeling door en in zijn ogen is het ook een goede zaak dat alle clubs tegenwoordig op Marveld Recreatie mogen verblijven. “Dat alle teams nu in bungalows verblijven, maakt het zo bijzonder voor alle selecties.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.