Actueel Archief

Turn Up The Brass muzikale omlijsting sponsoravond

27-05-2010

plaatselijke Brassband op sponsoravond

In de super gezellig aangeklede sporthal vindt vanavond vanaf 20.00 uur voor de 3e achtereenvolgende keer een sponsoravond als opmaat naar het Internationale Marveldtoernooi plaats. De avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van sv Grol.

 turn up the brass

De organisatie heeft wederom een zeer interessant programma in petto. De gastsprekers van vanavond zijn topscheidsrechters Roelof Luinge en Kevin Blom, die bij worden gestaan door Bert van Losser van RTV Oost. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Turn Up The Brass uit Groenlo.

Turn up The Brass is het jongste project waar muzikale duizendpoot Bas Konings uit Groenlo deel van uitmaakt. "Dit is nog zo pril dat het nog een beetje vorm moet krijgen en de naam hebben we pas deze week bedacht", lacht Bas. "We hebben pas twee keer gerepeteerd, maar dat gaat wel goed. Dit is een project wat ik al jaren in mijn hoofd had. Het formeren van de band kwam in een stroomversnelling toen ik gevraagd werd de muzikale omlijsting te verzorgen van de sponsoravond van vanavond." Turn Up The Brass is een combinatie van percussie en blazers, niet te vergelijken met een dweilorkest, maar wel helemaal te gek volgens Bas. "We spelen nummers van The Youngblood Brassband, maar ook bekende covers die we in een eigen brassjasje steken, zoals Human Nature van Michael Jackson. Laat u verrassen."