Actueel Archief

Turn Up The Brass muzikale omlijsting sponsoravond

27-05-2010

plaatselijke Brassband op sponsoravond

In de super gezellig aangeklede sporthal vindt vanavond vanaf 20.00 uur voor de 3e achtereenvolgende keer een sponsoravond als opmaat naar het Internationale Marveldtoernooi plaats. De avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van sv Grol.

 turn up the brass

De organisatie heeft wederom een zeer interessant programma in petto. De gastsprekers van vanavond zijn topscheidsrechters Roelof Luinge en Kevin Blom, die bij worden gestaan door Bert van Losser van RTV Oost. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Turn Up The Brass uit Groenlo.

Turn up The Brass is het jongste project waar muzikale duizendpoot Bas Konings uit Groenlo deel van uitmaakt. "Dit is nog zo pril dat het nog een beetje vorm moet krijgen en de naam hebben we pas deze week bedacht", lacht Bas. "We hebben pas twee keer gerepeteerd, maar dat gaat wel goed. Dit is een project wat ik al jaren in mijn hoofd had. Het formeren van de band kwam in een stroomversnelling toen ik gevraagd werd de muzikale omlijsting te verzorgen van de sponsoravond van vanavond." Turn Up The Brass is een combinatie van percussie en blazers, niet te vergelijken met een dweilorkest, maar wel helemaal te gek volgens Bas. "We spelen nummers van The Youngblood Brassband, maar ook bekende covers die we in een eigen brassjasje steken, zoals Human Nature van Michael Jackson. Laat u verrassen."


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.