Actueel Archief

Feyenoord 25 jaar in Groenlo

03-06-2018

Het Marveldtoernooi is voor de volksclub uit Rotterdam zoiets als verplichte kost.

 

“We zijn er alleen in 2013 niet bij geweest omdat we ons voor een ander toernooi hadden ingeschreven,” zegt manager jeugdopleidingen Raymond van Meenen. “Beschouw dit maar als een incident want het Marveldtoernooi maakt standaard deel uit van ons jaarschema.” Raymond van Meenen komt al jarenlang met veel plezier naar Groenlo en is ook niet beroerd om het avondprogramma even mee te pakken. “Ik heb het toernooi zien groeien van een eendaags regionaal toernooi met clubs als FC Twente , HHC Hardenberg en De Graafschap tot een tweedaags en uiteindelijk driedaags internationaal toernooi met topclubs uit de hele wereld.

Sinds een jaar of acht staat de huidige formule als een huis; vrijdag en zaterdag de poulewedstrijden en op zondag de plaatsingswedstrijden en finales. Dit format moet je ook niet meer veranderen. Je moet alleen elk jaar twee of drie nieuwe clubs uitnodigen. Het niveau is hier erg hoog en dat gaat zich rondzingen. In principe wil elke topclub dolgraag op het Marveldtoernooi meedoen. Het programma is loodzwaar en de spelers worden hier gewoon beter van.” Raymond tenslotte over de X factor van het Marveldtoernooi: “Eigenlijk is het een optelsom van een aantal dingen. De accommodatie van Marveld ligt op loopopstand, de sporthal is groot genoeg om alle teams te laten eten, het voetbalcomplex van sv Grol is werkelijk top en tenslotte de massale inzet van vrijwilligers samen met de toernooiorganisatie. Volgend jaar zijn we daarom echt weer van de partij; op naar de 30e editie!!”

 

Afgelopen vrijdag werd Feyenoord tijdens de officiële opening van het toernooi bedankt voor haar trouwe deelname aan het toernooi en haar ambassadeurschap voor het toernooi in de beginjaren. Als blijk van waardering kreeg van Meenen een speciaal Marveldtoernooishirt aangeboden, ingelijst en wel. “Die krijgt een mooie plek in ons nieuwe trainingsaccomodatie.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.