Actueel Archief

11e plaats voor sv Grol!

03-06-2018

Een puike prestatie van onze eigen dame en heren! Korea FL werd in de strijd om de 11e en 12e plaats met 1-0 verslagen.

Trainer Max de Vries jr. is zeer tevreden met het behaalde resultaat. “We hebben dit echt verdiend. Onze organisatie stond elke wedstrijd erg goed. Er werd sterk verdedigd en we hebben alleen tegen Ajax met meer dan een doelpunt verschil verloren. We hebben drie keer gescoord, een keer gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld. Voor de rest hebben we steeds kans gehad op meer. Dat was voor het team best frustrerend, elke keer opnieuw de teleurstelling van het verlies. Tegen Barcelona verliezen we in de laatste paar minuten, tegen FC Twente stonden we zelfs met 1-0 voor en ging het helaas nog mis.

 

Fysiek is het al zwaar, mentaal krijg je dan ook een paar tikken. Steeds weer proberen we het team op te peppen. Ik ben erg blij dat het in de laatste wedstrijd alsnog is gelukt. Ik heb ze meegegeven dat ze nog één keer alles moesten geven. We zijn in die twee keer vijftien minuten vol gas gegaan. De 1-0 winst was ook zeker verdiend. Ik ben trots mijn spelers. De één heeft natuurlijk wat meer gespeeld dan de ander, maar iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen aan deze mooie 11e plaats! Nu gaan we even naar de huisjes om alles op te ruimen. Daarna gaan we samen de finale kijken en na de ceremonie sluiten we af in de kegelbaan met alle spelers, begeleiders en ouders onder het genot van een welverdiend drankje.”

 

Wij weten zeker dat de hele vereniging trots is op jullie toppers! Gefeliciteerd met het behaalde resultaat, we hebben er van genoten!

                             

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.