Actueel Archief

11e plaats voor sv Grol!

03-06-2018

Een puike prestatie van onze eigen dame en heren! Korea FL werd in de strijd om de 11e en 12e plaats met 1-0 verslagen.

Trainer Max de Vries jr. is zeer tevreden met het behaalde resultaat. “We hebben dit echt verdiend. Onze organisatie stond elke wedstrijd erg goed. Er werd sterk verdedigd en we hebben alleen tegen Ajax met meer dan een doelpunt verschil verloren. We hebben drie keer gescoord, een keer gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld. Voor de rest hebben we steeds kans gehad op meer. Dat was voor het team best frustrerend, elke keer opnieuw de teleurstelling van het verlies. Tegen Barcelona verliezen we in de laatste paar minuten, tegen FC Twente stonden we zelfs met 1-0 voor en ging het helaas nog mis.

 

Fysiek is het al zwaar, mentaal krijg je dan ook een paar tikken. Steeds weer proberen we het team op te peppen. Ik ben erg blij dat het in de laatste wedstrijd alsnog is gelukt. Ik heb ze meegegeven dat ze nog één keer alles moesten geven. We zijn in die twee keer vijftien minuten vol gas gegaan. De 1-0 winst was ook zeker verdiend. Ik ben trots mijn spelers. De één heeft natuurlijk wat meer gespeeld dan de ander, maar iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen aan deze mooie 11e plaats! Nu gaan we even naar de huisjes om alles op te ruimen. Daarna gaan we samen de finale kijken en na de ceremonie sluiten we af in de kegelbaan met alle spelers, begeleiders en ouders onder het genot van een welverdiend drankje.”

 

Wij weten zeker dat de hele vereniging trots is op jullie toppers! Gefeliciteerd met het behaalde resultaat, we hebben er van genoten!

                             

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.