Actueel Archief

Celtic

03-06-2018

“Het is fantastisch hier, very well indeed”

Celtic is voor de tweede keer deelnemer aan het Marveldtoernooi. “Twaalf jaar geleden waren we hier voor het eerst. Nu zijn we  uitgenodigd door het bestuur van het Marveld-toernooi omdat we in België een belangrijk jeugdtoernooi hadden gewonnen en we zijn eveneens kampioen van Schotland. Het is fantastisch hier, very well indeed! Vanaf het moment dat we op Schiphol landden, werden we in De Graafschap-spelersbus naar hier gebracht: in één woord geweldig. And all the accommodation is 1st class!” Op de vraag of er iets aan schort antwoordt hij: “Alleen die muggen vreten me bijna op!”

 

Terug naar het toernooi: “Het mooiste is dat elke club hier van goede kwaliteit is. We willen ons door ontwikkelen, we willen verder komen dan waar we nu staan. Dat is ook het belangrijkste wat we hier tegenkomen: dat noemen we ‘the test of the rest”, we hebben dan ook 10 jongens van 14 en 10 jongens van 15 bij ons. Deze knapen moeten zich bewijzen. De mentaliteit wordt hier keihard op de proef gesteld en het mooie voor ons is dat onze defensie wordt getest op haar sterkte, want dat ontbreekt er in Schotland nog wel eens aan.

We zouden graag nog wat groeien: zo speelden we goed tegen Barcelona en RB Brasil, maar verloren we ongelukkig van Ajax. Ik zag ook al de nodige talenten: bij Ajax de nummer 9 en de nummer 3 bij Barcelona, nummer 6 Xavi. Bij ons lopen er ook een paar: de nummer 12 en de nummer 4.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.