Actueel Archief

Grol-pups voorprogramma sponsoravond

27-05-2010

Spelen in het shirt van je favoriete club Feyenoord, Ajax, PSV of ...

Spelen in het shirt van je favoriete club Feyenoord, Ajax, PSV of misschien wel Manchester United geeft kinderen vaak al een beetje het gevoel daadwerkelijk voor deze grote clubs uit te komen en een droom wordt dan al een beetje werkelijkheid.

Tijdens de woensdagavond voetbalcompetitie, een inmiddels jarenlange, niet meer weg te denken traditie binnen sv Grol, worden die dromen een beetje verwezenlijkt. Elk jaar vinden de jongste voetballertjes van sv Grol het weer spannend in welk team ze mogen uitkomen en met wie. Belangrijker nog, welk tenue ze aan mogen trekken.

Vanavond vinden om 18.30 uur de finalewedstrijden plaats van deze interne Albert Heijn-competitie. Zo'n 90 spelertjes van sv Grol in de leeftijd van 5 tot 9 jaar hebben hier de afgelopen maanden aan deelgenomen.

De wedstrijden die vanavond gespeeld zullen worden op het hoofdveld en veld 1 zijn: om de 7e en 8e plaats spelen PSV en FC Twente, om de 5e en 6e plaats spelen Juventus en Real Madrid, om de 3e en de 4e plaats het verrassend sterke De Graafschap tegen Barcelona. De finale gaat tussen Ajax en Liverpool. Na de finale zullen aansluitend de prijzen uit worden gereikt op het hoofdveld, voor een volle tribune.

"Deze finaleronde hebben we bewust van de woensdagavond naar de donderdagavond verplaatst. Dit in verband met de sponsoravond. Het is leuk voor de kinderen om voor veel publiek te mogen spelen en het is een leuke activiteit om naar te kijken als je het sportcomplex op komt lopen. Je gaat altijd wel even kijken. Het blijft vertederend om te zien al die kleine kinderen in soms veel te grote shirts", lacht Marco Frank. "Prachtig!"