Actueel Archief

Grol-pups voorprogramma sponsoravond

27-05-2010

Spelen in het shirt van je favoriete club Feyenoord, Ajax, PSV of ...

Spelen in het shirt van je favoriete club Feyenoord, Ajax, PSV of misschien wel Manchester United geeft kinderen vaak al een beetje het gevoel daadwerkelijk voor deze grote clubs uit te komen en een droom wordt dan al een beetje werkelijkheid.

Tijdens de woensdagavond voetbalcompetitie, een inmiddels jarenlange, niet meer weg te denken traditie binnen sv Grol, worden die dromen een beetje verwezenlijkt. Elk jaar vinden de jongste voetballertjes van sv Grol het weer spannend in welk team ze mogen uitkomen en met wie. Belangrijker nog, welk tenue ze aan mogen trekken.

Vanavond vinden om 18.30 uur de finalewedstrijden plaats van deze interne Albert Heijn-competitie. Zo'n 90 spelertjes van sv Grol in de leeftijd van 5 tot 9 jaar hebben hier de afgelopen maanden aan deelgenomen.

De wedstrijden die vanavond gespeeld zullen worden op het hoofdveld en veld 1 zijn: om de 7e en 8e plaats spelen PSV en FC Twente, om de 5e en 6e plaats spelen Juventus en Real Madrid, om de 3e en de 4e plaats het verrassend sterke De Graafschap tegen Barcelona. De finale gaat tussen Ajax en Liverpool. Na de finale zullen aansluitend de prijzen uit worden gereikt op het hoofdveld, voor een volle tribune.

"Deze finaleronde hebben we bewust van de woensdagavond naar de donderdagavond verplaatst. Dit in verband met de sponsoravond. Het is leuk voor de kinderen om voor veel publiek te mogen spelen en het is een leuke activiteit om naar te kijken als je het sportcomplex op komt lopen. Je gaat altijd wel even kijken. Het blijft vertederend om te zien al die kleine kinderen in soms veel te grote shirts", lacht Marco Frank. "Prachtig!"


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.