Actueel Archief

PAOK FC

03-06-2018

We hebben eigenlijk de hoop dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd, want we vinden dit een heel sterk toernooi. En het mooiste zou zijn als we het toernooi zouden winnen!

Uiteindelijk toch nog iemand van onze Griekse gasten uit Thessaloniki te pakken gekregen! De directeur en de hoofdtrainer gaven ineens geen thuis meer! Een assistent-trainer dan maar. Hij vindt het allemaal ‘Amazing’! “We waren 10 dagen in Frankrijk en dat was in vergelijking met dit alles maar gewoontjes. De organisatie hier, de verzorging, de accommodatie, alles klopt! 

We spelen in de Griekse jeugd-competities en waren de kampioen van het zuid-Griekse gedeelte, Panathinaikos van het noordelijke deel. We speelden de finale tegen elkaar en zij wonnen na strafschoppen!"

"We komen geregeld in het buitenland en speelden al toernooien in Zweden, Turkije, Frankrijk en nu hier, en niet onbelangrijk we wonnen de Griekse beker. Wij, in Saloniki, zijn uitermate blij met een Nederlandse voetballer: Biseswar, die doet het heel goed bij ons. We hopen dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd op dit sterke toernooi. Het mooiste zou zijn als we het toernooi nu zouden winnen!" En met een lach, een schouderklop en handdruk neemt hij afscheid.