Actueel Archief

PAOK FC

03-06-2018

We hebben eigenlijk de hoop dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd, want we vinden dit een heel sterk toernooi. En het mooiste zou zijn als we het toernooi zouden winnen!

Uiteindelijk toch nog iemand van onze Griekse gasten uit Thessaloniki te pakken gekregen! De directeur en de hoofdtrainer gaven ineens geen thuis meer! Een assistent-trainer dan maar. Hij vindt het allemaal ‘Amazing’! “We waren 10 dagen in Frankrijk en dat was in vergelijking met dit alles maar gewoontjes. De organisatie hier, de verzorging, de accommodatie, alles klopt! 

We spelen in de Griekse jeugd-competities en waren de kampioen van het zuid-Griekse gedeelte, Panathinaikos van het noordelijke deel. We speelden de finale tegen elkaar en zij wonnen na strafschoppen!"

"We komen geregeld in het buitenland en speelden al toernooien in Zweden, Turkije, Frankrijk en nu hier, en niet onbelangrijk we wonnen de Griekse beker. Wij, in Saloniki, zijn uitermate blij met een Nederlandse voetballer: Biseswar, die doet het heel goed bij ons. We hopen dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd op dit sterke toernooi. Het mooiste zou zijn als we het toernooi nu zouden winnen!" En met een lach, een schouderklop en handdruk neemt hij afscheid.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.