Actueel Archief

PAOK FC

03-06-2018

We hebben eigenlijk de hoop dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd, want we vinden dit een heel sterk toernooi. En het mooiste zou zijn als we het toernooi zouden winnen!

Uiteindelijk toch nog iemand van onze Griekse gasten uit Thessaloniki te pakken gekregen! De directeur en de hoofdtrainer gaven ineens geen thuis meer! Een assistent-trainer dan maar. Hij vindt het allemaal ‘Amazing’! “We waren 10 dagen in Frankrijk en dat was in vergelijking met dit alles maar gewoontjes. De organisatie hier, de verzorging, de accommodatie, alles klopt! 

We spelen in de Griekse jeugd-competities en waren de kampioen van het zuid-Griekse gedeelte, Panathinaikos van het noordelijke deel. We speelden de finale tegen elkaar en zij wonnen na strafschoppen!"

"We komen geregeld in het buitenland en speelden al toernooien in Zweden, Turkije, Frankrijk en nu hier, en niet onbelangrijk we wonnen de Griekse beker. Wij, in Saloniki, zijn uitermate blij met een Nederlandse voetballer: Biseswar, die doet het heel goed bij ons. We hopen dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd op dit sterke toernooi. Het mooiste zou zijn als we het toernooi nu zouden winnen!" En met een lach, een schouderklop en handdruk neemt hij afscheid.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.