Actueel Archief

Sophie

03-06-2018

Het is natuurlijk heel bijzonder en stoer dat je het enige meisje bent dat uitkomt op Marveldtoernooi, dat vindt Sophie zelf ook.

Ze is het al wel gewend, zegt ze, altijd het enige meisje. ‘’Het is fysiek wel zwaar, maar als je gewoon alles geeft, kom je er wel’’, vindt Sophie. Ze merkt wel dat haar tegenstanders het niet gewend zijn tegen een meisje te spelen, maar dat vindt ze wel grappig. 

 

“Na zo’n lange dag ben je ook wel helemaal kapot, en ga je naar je huisje.” In haar huisje op Marveld speelt Sophie eigenlijk alleen maar FIFA. Verder vindt ze het toernooi super leuk. Als haar gevraagd wordt waarom ze het nou zo leuk vindt, krijg je als antwoord: ‘’Nou, het is gewoon super leuk’’. Haar blik verraadt alles. Ze geniet volop. 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.