Actueel Archief

Sophie

03-06-2018

Het is natuurlijk heel bijzonder en stoer dat je het enige meisje bent dat uitkomt op Marveldtoernooi, dat vindt Sophie zelf ook.

Ze is het al wel gewend, zegt ze, altijd het enige meisje. ‘’Het is fysiek wel zwaar, maar als je gewoon alles geeft, kom je er wel’’, vindt Sophie. Ze merkt wel dat haar tegenstanders het niet gewend zijn tegen een meisje te spelen, maar dat vindt ze wel grappig. 

 

“Na zo’n lange dag ben je ook wel helemaal kapot, en ga je naar je huisje.” In haar huisje op Marveld speelt Sophie eigenlijk alleen maar FIFA. Verder vindt ze het toernooi super leuk. Als haar gevraagd wordt waarom ze het nou zo leuk vindt, krijg je als antwoord: ‘’Nou, het is gewoon super leuk’’. Haar blik verraadt alles. Ze geniet volop. 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.