Actueel Archief

De verspieders!

02-06-2018

Ze willen het liefst niet opvallen, maar toch doen ze dat omdat ze altijd, als een van de weinigen voorzien zijn van een notitieblok. De scouts!

De man van Ajax, al jaren aanwezig, Manchester United is zelfs met het gehele 12 man sterke scoutingapparaat aanwezig. Iemand die onopvallend op de tribune zit, is Alberto Carmona Neves, de ‘secretaria technica’ van Valencia CF. Hij doet de jeugd van 15+. Allereerst zoekt hij een plek waar hij alles overzien kan, het hele veld en alle spelers. Op schoot ligt een dubbelbladig systeem met twee voetbalvelden. Daar zet hij eerst de nummers in van beide ploegen en begint te noteren: goede en slechte dingen van de desbetreffende speler. Er wordt gebeld en onder het kijken wordt een langdurig telefoongesprek gevoerd. Leuk, de Grol-tribune lijkt wel zijn kantoor!

Als de wedstrijd is afgelopen maakt hij een klein verslag: hij is niet bepaald onder de indruk laat hij wel merken van de wedstrijd RB Brasil – Korea FL. Als hem gevraagd wordt waar hij nu speciaal op let, mompelt hij iets in onverstaanbaar Spaans: “murmur, murmur, murmur”.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.