Actueel Archief

De verspieders!

02-06-2018

Ze willen het liefst niet opvallen, maar toch doen ze dat omdat ze altijd, als een van de weinigen voorzien zijn van een notitieblok. De scouts!

De man van Ajax, al jaren aanwezig, Manchester United is zelfs met het gehele 12 man sterke scoutingapparaat aanwezig. Iemand die onopvallend op de tribune zit, is Alberto Carmona Neves, de ‘secretaria technica’ van Valencia CF. Hij doet de jeugd van 15+. Allereerst zoekt hij een plek waar hij alles overzien kan, het hele veld en alle spelers. Op schoot ligt een dubbelbladig systeem met twee voetbalvelden. Daar zet hij eerst de nummers in van beide ploegen en begint te noteren: goede en slechte dingen van de desbetreffende speler. Er wordt gebeld en onder het kijken wordt een langdurig telefoongesprek gevoerd. Leuk, de Grol-tribune lijkt wel zijn kantoor!

Als de wedstrijd is afgelopen maakt hij een klein verslag: hij is niet bepaald onder de indruk laat hij wel merken van de wedstrijd RB Brasil – Korea FL. Als hem gevraagd wordt waar hij nu speciaal op let, mompelt hij iets in onverstaanbaar Spaans: “murmur, murmur, murmur”.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.