Actueel Archief

FC Amersfoort meets Celtic Glasgow

02-06-2018

Zelfs onze vaste supporters van het Marveldtoernooi gaan internationaal. De mannen uit Amersfoort, die nu voor de achtste keer present zijn, hebben op een wel heel bijzondere wijze een nieuwe vriend gemaakt.

Zijn naam is Scott, vader van speler Lucas Williamson van Celtic FC. Per toeval kwamen de heren Scott tegen, tijdens een potje biljart bij Hotel Pot in hartje Groenlo. Scott verblijft daar dit weekend om zijn zoon te zien spelen.

Ferdy van FC Amersfoort raakte aan de praat met Scott en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Mee naar de bierproeverij bij Brouwersnös, samen gegeten en naar het sportcafé Den Elshof tot in de late uurtjes. Het klinkt als een hoofdstuk uit een liefdesroman! Naarmate de tijd vordert gedurende de gezellige uurtjes spreken ook de Amersfoorstse heren schots en scheef.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.