Actueel Archief

FC Amersfoort meets Celtic Glasgow

02-06-2018

Zelfs onze vaste supporters van het Marveldtoernooi gaan internationaal. De mannen uit Amersfoort, die nu voor de achtste keer present zijn, hebben op een wel heel bijzondere wijze een nieuwe vriend gemaakt.

Zijn naam is Scott, vader van speler Lucas Williamson van Celtic FC. Per toeval kwamen de heren Scott tegen, tijdens een potje biljart bij Hotel Pot in hartje Groenlo. Scott verblijft daar dit weekend om zijn zoon te zien spelen.

Ferdy van FC Amersfoort raakte aan de praat met Scott en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Mee naar de bierproeverij bij Brouwersnös, samen gegeten en naar het sportcafé Den Elshof tot in de late uurtjes. Het klinkt als een hoofdstuk uit een liefdesroman! Naarmate de tijd vordert gedurende de gezellige uurtjes spreken ook de Amersfoorstse heren schots en scheef.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.