Actueel Archief

Tevreden gezichten in clubgebouw

25-05-2010

In vergaderruimte 'Het Koehorst', genoemd naar erevoorzitter ...

In vergaderruimte 'Het Koehorst', genoemd naar erevoorzitter van sv Grol wijlen Johan Koehorst, en tijdens het toernooi het episch centrum van het toernooi, is Marco Frank deze middag aan het werk.

Op de vraag of alles volgens planning verloopt knikt hij tevreden. "Iedereen weet wat hij of zij moet doen en dat verloopt allemaal volgens plan. Konoplev FA is op tijd aangekomen en hun eerste reacties waren direct al zeer positief. Ze vinden ons complex prachtig en zijn blij dat ze op kunstgras mogen spelen. Dat hebben ze zelf ook."

Een stukje verder op is de 'moeder van sv Grol', Annelies Porskamp, in de keuken bezig met het bereiden van een nasimaaltijd voor de vrijwilligers die aan het werk zijn. Eerder deze dag ontving zij het team van Konoplev in het sportcafé voor soep met brood. "Groentesoep vonden ze allemaal lekker, tomatensoep niet zo. En het was mooi dat ze dol op hagelslag zijn. Na afloop kregen ze allemaal een ijsje."

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.