Actueel Archief

Tevreden gezichten in clubgebouw

25-05-2010

In vergaderruimte 'Het Koehorst', genoemd naar erevoorzitter ...

In vergaderruimte 'Het Koehorst', genoemd naar erevoorzitter van sv Grol wijlen Johan Koehorst, en tijdens het toernooi het episch centrum van het toernooi, is Marco Frank deze middag aan het werk.

Op de vraag of alles volgens planning verloopt knikt hij tevreden. "Iedereen weet wat hij of zij moet doen en dat verloopt allemaal volgens plan. Konoplev FA is op tijd aangekomen en hun eerste reacties waren direct al zeer positief. Ze vinden ons complex prachtig en zijn blij dat ze op kunstgras mogen spelen. Dat hebben ze zelf ook."

Een stukje verder op is de 'moeder van sv Grol', Annelies Porskamp, in de keuken bezig met het bereiden van een nasimaaltijd voor de vrijwilligers die aan het werk zijn. Eerder deze dag ontving zij het team van Konoplev in het sportcafé voor soep met brood. "Groentesoep vonden ze allemaal lekker, tomatensoep niet zo. En het was mooi dat ze dol op hagelslag zijn. Na afloop kregen ze allemaal een ijsje."

 


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.