Actueel Archief

Tevreden gezichten in clubgebouw

25-05-2010

In vergaderruimte 'Het Koehorst', genoemd naar erevoorzitter ...

In vergaderruimte 'Het Koehorst', genoemd naar erevoorzitter van sv Grol wijlen Johan Koehorst, en tijdens het toernooi het episch centrum van het toernooi, is Marco Frank deze middag aan het werk.

Op de vraag of alles volgens planning verloopt knikt hij tevreden. "Iedereen weet wat hij of zij moet doen en dat verloopt allemaal volgens plan. Konoplev FA is op tijd aangekomen en hun eerste reacties waren direct al zeer positief. Ze vinden ons complex prachtig en zijn blij dat ze op kunstgras mogen spelen. Dat hebben ze zelf ook."

Een stukje verder op is de 'moeder van sv Grol', Annelies Porskamp, in de keuken bezig met het bereiden van een nasimaaltijd voor de vrijwilligers die aan het werk zijn. Eerder deze dag ontving zij het team van Konoplev in het sportcafé voor soep met brood. "Groentesoep vonden ze allemaal lekker, tomatensoep niet zo. En het was mooi dat ze dol op hagelslag zijn. Na afloop kregen ze allemaal een ijsje."

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.