Actueel Archief

Op de sportslippers

02-06-2018

Het Marveldtoernooi wordt niet alleen geroemd om een strakke organisatie, sterk deelnemersveld, de gemoedelijkheid en gastvrijheid van het toernooi, maar ook om haar faciliteiten.

We zijn supertrots op onze buurman Marveld Recreatie waar alle teams ondergebracht worden gedurende het toernooi, maar ook het gebruik van de sporthal als restaurant waar alle maaltijden worden genuttigd maakt indruk op deelnemers.

Toen Klaas Jan Huntelaar een keer gevraagd werd wat hem van het Marveldtoernooi was bijgebleven waar hij in een ver verleden aan deelnam met De Graafschap was het eerste wat hij antwoordde; “Dat is dat toernooi waar we op sportslippers naar de sporthal toeliepen om met alle teams tegelijk te eten.” Een mooi plaatje toch? Vanaf maandag wordt er weer volop gesport.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.




404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.