Actueel Archief

Op de sportslippers

02-06-2018

Het Marveldtoernooi wordt niet alleen geroemd om een strakke organisatie, sterk deelnemersveld, de gemoedelijkheid en gastvrijheid van het toernooi, maar ook om haar faciliteiten.

We zijn supertrots op onze buurman Marveld Recreatie waar alle teams ondergebracht worden gedurende het toernooi, maar ook het gebruik van de sporthal als restaurant waar alle maaltijden worden genuttigd maakt indruk op deelnemers.

Toen Klaas Jan Huntelaar een keer gevraagd werd wat hem van het Marveldtoernooi was bijgebleven waar hij in een ver verleden aan deelnam met De Graafschap was het eerste wat hij antwoordde; “Dat is dat toernooi waar we op sportslippers naar de sporthal toeliepen om met alle teams tegelijk te eten.” Een mooi plaatje toch? Vanaf maandag wordt er weer volop gesport.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.