Actueel Archief

Nordin Wooter, een tevreden man

02-06-2018

“We hebben dit keer met Ajax een goede lichting”

Nordin Wooter is voor de eerste keer in Groenlo op het Marveld-toernooi.  “Ik ben hier voor de eerste keer en ik vind dit toernooi zeer zinvol. Het is zeer professioneel opgezet, zeer vriendelijke mensen en een prachtige accommodatie. Ook van mijn collega’s had ik al nodige positieve geluiden gehoord en nu zie ik het met eigen ogen! Alleen mis ik de Surinaamse broodjes!,” zegt hij met een glimlach.

Nordin is hoofdtrainer van deze jeugdgroep en heeft de benodigde diploma’s op trainingsgebied ondertussen behaald. “Naast mijn werk als voetbaltrainer heb ik mijn eigen voetbalacademie, waarmee we de jeugd allemaal beter en professioneler willen maken.

De talentvolle spelers willen we hier ook uittesten, kijken wat ze in zo’n drukvolle situatie als deze aankunnen. Het is een enorme aanslag op hun conditie en tegelijk een uitdaging! We letten op veel, op hun techniek, hun mentaliteit, hun atletisch vermogen en natuurlijk hun inzicht. We hebben dit keer met Ajax een goede lichting en we presteren goed, ondanks dat we net 2-1 van Barcelona verloren hebben. En wat we ook doen, we nemen een gecombineerde lichting mee, de helft is 14 en de helft 15 jaar.” Kortom een tevreden man!  


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.