Actueel Archief

‘Voor-1-dag’

02-06-2018

Het Marveldtoernooi staat midden in de samenleving en houdt zich dan ook niet alleen bezig met het organiseren van een in alle opzichten fantastisch voetbaltoernooi en het creëren van een topsportklimaat voor de deelnemers. Ook goede doelen kunnen op steun rekenen.

Zo is KiKa (Kinderen Kankervrij) al vele jaren aanwezig op het toernooi, maar geeft men ieder jaar weer ook een goed doel of stichting een podium. Dit jaar ‘Voor-1-dag. ’ Buiten, ter hoogte van kleedkamer 4 tot en met 9, staan Dunya en Jordy van de stichting met een aantal spelletjes voor de kinderen om op deze wijze geld in te zamelen. Het belangrijkste van dit weekend is echter om hun goede doel onder de aandacht te brengen.

 

Het is 2015 wanneer er bij Dunya borstkanker wordt geconstateerd. Een klap natuurlijk om dit te horen te krijgen. Door dit vreselijke nieuws is alle aandacht gevestigd op Dunya. Zij is immers degene wie ziek is. “Ik merkte dat er alleen aandacht voor mij was. Zo kreeg het gevoel dat de rest van het gezin, mijn man Jordy en onze dochters, hierin tekort kwamen.’

 

Hierdoor is het idee ontstaan om samen een stichting op te richten waarmee wij ons richten op de kinderen van 5 tot en met 11 jaar bij wie er in het gezin een lid ziek is. Hiervoor zijn ‘Voor-1-Dag PRINSES” en ‘Voor 1 Dag BINK’ in het leven geroepen. De kinderen krijgen dan een dag waarin de aandacht volledig op hun gericht is. Na deze onvergetelijke dag worden ze vervoerd in een limousine om deze dag af te sluiten. Een mooi initiatief van twee mensen wie vanuit hun hart deze stichting runnen. De eigen ervaring doet ze beseffen welke impact een ziekte binnen het gezin heeft en daardoor kunnen ze dit doen op een persoonlijke wijze. www.voor-1-dag.nl

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.