Actueel Archief

Playstation 3 Hot

26-05-2010

In de ruimte tussen sporthal, sportcaf, toiletten en vergaderruimtes staan ...

In de ruimte tussen sporthal, sportcafé, toiletten en vergaderruimtes staan dit weekend evenals voorgaande jaren enkele computers en computerspelletjes opgesteld, waar de jeugd zich tussen de wedstrijden door uitstekend vermaken kan.
Dit jaar staan onder meer 3 Playstation 3 toestellen prominent opgesteld. Aankomend Marveld Toernooi zullen zij hoogstwaarschijnlijk weinig vrije uurtjes kennen en zal de jeugd er zich ook dit jaar weer vol op storten.
Konoplev op de playstation
De spelers van Konoplev FA namen er sinds hun ontdekking inmiddels al diverse keren hun toevlucht toe. Zo ook Nikita Zhuk (14). Hij is fanatiek aan het spelen en gaat samen met enkele teamgenoten helemaal op in het spel. Op de vraag of hij de Playstation 3 ook in Rusland kent antwoordt hij hakkelend maar bevestigend. Het Engels is hij niet echt machtig. Na nog een vraag is hij even niet geconcentreerd en geeft het scherm 'game over' aan. Nog maar een keertje opnieuw dan. 

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.