Actueel Archief

Playstation 3 Hot

26-05-2010

In de ruimte tussen sporthal, sportcaf, toiletten en vergaderruimtes staan ...

In de ruimte tussen sporthal, sportcafé, toiletten en vergaderruimtes staan dit weekend evenals voorgaande jaren enkele computers en computerspelletjes opgesteld, waar de jeugd zich tussen de wedstrijden door uitstekend vermaken kan.
Dit jaar staan onder meer 3 Playstation 3 toestellen prominent opgesteld. Aankomend Marveld Toernooi zullen zij hoogstwaarschijnlijk weinig vrije uurtjes kennen en zal de jeugd er zich ook dit jaar weer vol op storten.
Konoplev op de playstation
De spelers van Konoplev FA namen er sinds hun ontdekking inmiddels al diverse keren hun toevlucht toe. Zo ook Nikita Zhuk (14). Hij is fanatiek aan het spelen en gaat samen met enkele teamgenoten helemaal op in het spel. Op de vraag of hij de Playstation 3 ook in Rusland kent antwoordt hij hakkelend maar bevestigend. Het Engels is hij niet echt machtig. Na nog een vraag is hij even niet geconcentreerd en geeft het scherm 'game over' aan. Nog maar een keertje opnieuw dan. 

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.