Actueel Archief

FC Twente blijft investeren in de toekomst

02-06-2018

Mourad El Idrissi is in zijn nopjes met de prestaties van zijn team. De trainer coach van FC Twente U 15 ziet beleving bij zijn spelers.

“Je speelt om te winnen en dat wil ik terugzien in het veld; met name tegen Feijenoord gingen we vol de duels in. Mooi om te zien.”

 

FC Twente scout zijn jonge talenten voornamelijk in Oost Nederland maar als er in eigen regio te weinig potentie is dan schroomt men niet om verder het land in te gaan. Mourad: “Op dit moment hebben we er twee jonge spelers uit de regio Amsterdam bij. Wij werken bij FC Twente met stagetrajecten. De spelers trainen een tijdje mee en spelen ook wedstrijden met een aantal meetmomenten. We kijken trouwens niet alleen naar de voetbalkwaliteiten maar ook naar de persoonlijkheid; past hij goed in het elftal etc.

Toernooien zoals het Marveldtoernooi zijn de zogenaamde proof of the pudding; ze moeten dan laten zien of ze het niveau aankunnen. We hebben nu zelfs een Braziliaanse speler op proef. Hij is afkomstig van een Braziliaanse voetbalacademie en heeft het geluk dat hij een Europees paspoort heeft. Dat bespaart de club weer een boel regelwerk. Deze speler is pas 14 jaar en heeft hier geen familie. Hij heeft alleen twee begeleiders op de achtergrond.”

Wil je nog iets kwijt over de degradatie van FC Twente? “Er zijn helaas afgelopen seizoen te veel fouten gemaakt. Gelukkig kunnen we daar alleen maar van leren. We komen terug!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.