Actueel Archief

Ballenjongens oefenen alvast

26-05-2010

Woensdag kregen de ballenjongens en meisjes hun 'training'

Het Marveld Toernooi staat zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven. Naast de gemoedelijke Grolse gastvrijheid en hartelijkheid, de professionele manier waarop het toernooi georganiseerd wordt, en het prachtige sportcomplex waarop de topteams tegen elkaar uitkomen, wordt de organisatie elk jaar geroemd omdat alles tot in de puntjes geregeld is.

Helemaal niets wordt aan het toeval over gelaten. Tijdens het toernooi worden bij elke wedstrijd ballenjongens en ballenmeisjes ingezet. Dit zijn allen spelers uit de D2 en D3 van sv Grol. Een hele belevenis voor hen zo heel dichtbij hun toekomstige idolen te staan. Woensdagavond kwamen de ballenjongens en -meisjes naar het sportpark voor de instructies voor hun belangrijke taak.

Stef Oldenkotte, trainer/leider van Grol D3 ontfermt zich al een aantal jaren over deze groep jonge vrijwilligers. Na een stukje uitleg konden vragen gesteld worden. "Hoe snel moeten we de bal terug gooien?", was zo'n vraag. "Je moet de bal zo snel mogelijk terug geven," antwoordde Stef serieus en stak daarbij direct een waarschuwend vingertje op. "Daarbij mag je absoluut geen onderscheid maken voor welk team het is. Het mag niet zo zijn dat als je niet voor PSV bent je de bal maar verder weg trapt. Laat ik het niet zien."

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.