Actueel Archief

Ballenjongens oefenen alvast

26-05-2010

Woensdag kregen de ballenjongens en meisjes hun 'training'

Het Marveld Toernooi staat zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven. Naast de gemoedelijke Grolse gastvrijheid en hartelijkheid, de professionele manier waarop het toernooi georganiseerd wordt, en het prachtige sportcomplex waarop de topteams tegen elkaar uitkomen, wordt de organisatie elk jaar geroemd omdat alles tot in de puntjes geregeld is.

Helemaal niets wordt aan het toeval over gelaten. Tijdens het toernooi worden bij elke wedstrijd ballenjongens en ballenmeisjes ingezet. Dit zijn allen spelers uit de D2 en D3 van sv Grol. Een hele belevenis voor hen zo heel dichtbij hun toekomstige idolen te staan. Woensdagavond kwamen de ballenjongens en -meisjes naar het sportpark voor de instructies voor hun belangrijke taak.

Stef Oldenkotte, trainer/leider van Grol D3 ontfermt zich al een aantal jaren over deze groep jonge vrijwilligers. Na een stukje uitleg konden vragen gesteld worden. "Hoe snel moeten we de bal terug gooien?", was zo'n vraag. "Je moet de bal zo snel mogelijk terug geven," antwoordde Stef serieus en stak daarbij direct een waarschuwend vingertje op. "Daarbij mag je absoluut geen onderscheid maken voor welk team het is. Het mag niet zo zijn dat als je niet voor PSV bent je de bal maar verder weg trapt. Laat ik het niet zien."

 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.