Actueel Archief

The Legends

01-06-2018

Twee legenden op één foto. Ajax-speler Klaas Jan Huntelaar, al een voetballeven lang legende als doelpuntenmachine in alle kleuren shirts die hij droeg, en Basten Overkemping (11) van sv Grol, toekomstig legende.

Foto: Stan Bouman

Basten, inderdaad vernoemd naar Marco van Basten, maakt namelijk deel uit van het G-voetbalteam van sv Grol/Longa dat volgend weekend deelneemt aan de Special Olympics Achterhoek, een groots opgezet sportevenement voor sporters met een geestelijke beperking. Over verschillende gemeenten in de Achterhoek zijn de sporten verdeeld. Het grootste aantal sporters, ruim 400, zullen zaterdag 8 en zondag 9 juni op sportpark Den Elshof uitkomen om te voetballen.

 

Zo ook Basten, die hier zeer naar uitkijkt. In het gehele promotietraject voorafgaande aan het toernooi werd Basten uitgekozen om als één van de drie boegbeelden van het grootste sportevenement dat de Achterhoek ooit in huis had te fungeren. Basten vervulde deze rol met verve.

 

Naast het feit dat beiden trotse Achterhoekers zijn, hebben Klaas Jan en Basten na volgend weekend nog een overeenkomst. Beiden kunnen dan zeggen dat ze deel hebben genomen aan een groots sporttoernooi op Sportpark Den Elshof in Groenlo. Klaas Jan Huntelaar nam ooit met De Graafschap deel aan het Marveldtoernooi en Basten aan de Special Olympics Achterhoek. Toch net ietsje meer Basten. Jammer Klaas Jan, maar jij deed het ook niet onaardig. Heel veel succes en plezier gewenst, Basten en je teamgenootjes!

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.