Actueel Archief

'Bienvenu en Groenlo'

26-05-2010

Auxerre welkom geheten

Na Konoplev FA uit Rusland, dat dinsdagmiddag reeds in Groenlo arriveerde, was het woensdag tegen de avond aan dat titelverdediger Auxerre uit Frankrijk in Groenlo aankwam. Het team werd midden op de Markt in Groenlo welkom geheten door organisatie-voorzitter Ben Bomers.

Ben Bomers heet Auxerre welkom

Deze verontschuldigde zich in het Engels richting de gasten dat hij geen Frans sprak. Het was Stan Raben die als tolk optrad. Aansluitend ging het Franse gezelschap aan tafel bij het op de Markt gelegen restaurant Wissink voor een uitstekend verzorgde warme maaltijd.

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.