Actueel Archief

'Bienvenu en Groenlo'

26-05-2010

Auxerre welkom geheten

Na Konoplev FA uit Rusland, dat dinsdagmiddag reeds in Groenlo arriveerde, was het woensdag tegen de avond aan dat titelverdediger Auxerre uit Frankrijk in Groenlo aankwam. Het team werd midden op de Markt in Groenlo welkom geheten door organisatie-voorzitter Ben Bomers.

Ben Bomers heet Auxerre welkom

Deze verontschuldigde zich in het Engels richting de gasten dat hij geen Frans sprak. Het was Stan Raben die als tolk optrad. Aansluitend ging het Franse gezelschap aan tafel bij het op de Markt gelegen restaurant Wissink voor een uitstekend verzorgde warme maaltijd.

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.