Actueel Archief

Wijziging programma sponsoravond

29-05-2018

De organisatie van de sponsoravond op donderdag 31 mei a.s. heeft een wijziging in het programma.

Afgelopen week kregen we het bericht dat Nathan Rutjes helaas niet aanwezig kan zijn in verband met verplichtingen bij zijn club Roda JC. Gelukkig hebben we, samen met van de Ley Media, een hele mooie vervanger gevonden. Wim Kieft zal deze avond samen met Hans Kraay jr. zijn opwachting maken. De avond wordt afgesloten met de cabaretier Ernest Beuving. Het belooft weer een geweldig mooie avond te worden.
 
 
Het programma begint donderdag 31 mei a.s. om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. 
 
Het aantal aanmeldingen voor deze avond is overweldigend. Wij verwachten 480 gasten en daarmee zijn wij volledig UITVERKOCHT!
Kom op tijd want wij hebben slechts voor een aantal sponsoren een plaats gereserveerd!
 
Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi en de s.v. Grol wensen u donderdagavond alvast heel veel plezier.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.