Actueel Archief

Marveld E-Sports Tournament

01-03-2018

Vrijdag 26 januari jl. hebben een kleine 40 jongens en meisjes deelgenomen aan het jaarlijkse FIFA E-Sports-toernooi, georganiseerd door de Commissie Nevenactiviteiten van de S.V. Grol. Net als vorig jaar werd er weer met veel enthousiasme en met de nodige aanmoedigingen een toernooischema afgewerkt onder begeleiding van Rent’n Play, het bedrijf dat de Playstations en tv-schermen ter beschikking heeft gesteld.

Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi heeft samenwerking met  de Commissie Nevenactiviteiten gezocht betreffende deze activiteit. Het toernooi van 26 januari stond daardoor niet op zichzelf, maar gold als de voorronde voor het eerste FIFA E-Sports-toernooi van het Internationale Marveldtoernooi dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 1, 2 en 3 juni a.s. 
 
Winnaar op 26 januari was Stijn Huijskes die in de finale Bas Kemkens wist te verslaan. In de strijd om de 3e en 4e plaats was Jipp Krabbenborg te sterk voor Sem van Beckhoven.
 
 
 
De 12 beste E-Sporters die deelgenomen hebben aan de voorrondes, werken op zaterdag 2 juni in het sportcafé hetzelfde toernooischema af als de profclubs buiten op de velden. 
 
Op zaterdag 17 februari vond de presentatie van het deelnemersveld van het Internationaal Marveldtoernooi plaats. Tijdens de loting zijn ook alle 12 E-Sporters gekoppeld aan één van de deelnemende teams. Matthijs Kraaijenvanger, één van de E-Sporters, verrichtte samen met Elvio van Overbeek (Graafschap 1) de loting.
 
Het Marveld E-Sports-toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de jubileumcommissie van 100-jaar Grol. Uiteraard hopen wij als bestuur dat het een groot succes wordt zodat we het toernooi volgend jaar wederom kunnen organiseren en een vaste plek kunnen geven in het toernooiweekend.
 
 

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.