Actueel Archief

Marveld E-Sports Tournament

01-03-2018

Vrijdag 26 januari jl. hebben een kleine 40 jongens en meisjes deelgenomen aan het jaarlijkse FIFA E-Sports-toernooi, georganiseerd door de Commissie Nevenactiviteiten van de S.V. Grol. Net als vorig jaar werd er weer met veel enthousiasme en met de nodige aanmoedigingen een toernooischema afgewerkt onder begeleiding van Rent’n Play, het bedrijf dat de Playstations en tv-schermen ter beschikking heeft gesteld.

Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi heeft samenwerking met  de Commissie Nevenactiviteiten gezocht betreffende deze activiteit. Het toernooi van 26 januari stond daardoor niet op zichzelf, maar gold als de voorronde voor het eerste FIFA E-Sports-toernooi van het Internationale Marveldtoernooi dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 1, 2 en 3 juni a.s. 
 
Winnaar op 26 januari was Stijn Huijskes die in de finale Bas Kemkens wist te verslaan. In de strijd om de 3e en 4e plaats was Jipp Krabbenborg te sterk voor Sem van Beckhoven.
 
 
 
De 12 beste E-Sporters die deelgenomen hebben aan de voorrondes, werken op zaterdag 2 juni in het sportcafé hetzelfde toernooischema af als de profclubs buiten op de velden. 
 
Op zaterdag 17 februari vond de presentatie van het deelnemersveld van het Internationaal Marveldtoernooi plaats. Tijdens de loting zijn ook alle 12 E-Sporters gekoppeld aan één van de deelnemende teams. Matthijs Kraaijenvanger, één van de E-Sporters, verrichtte samen met Elvio van Overbeek (Graafschap 1) de loting.
 
Het Marveld E-Sports-toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de jubileumcommissie van 100-jaar Grol. Uiteraard hopen wij als bestuur dat het een groot succes wordt zodat we het toernooi volgend jaar wederom kunnen organiseren en een vaste plek kunnen geven in het toernooiweekend.
 
 

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.