Actueel Archief

Word Balsponsor!

22-02-2018

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als particulier Balsponsor te worden.

Balsponsoring is al twee jaar een dusdanig groot succes, dat wij als bestuur besloten hebben hiermee door te gaan. Ook voor het Internationaal Marveldtoernooi in het weekend van 1 t/m 3 juni a.s. bieden wij bij 40 wedstrijden de mogelijkheid om Balsponsor te worden. Net zoals vorig jaar stellen wij deze optie uitsluitend open voor PARTICULIEREN en dus niet voor Bedrijven. Als individueel sponsor betaal je slechts € 50,00 voor het beschikbaar stellen van een wedstrijdbal. Kortom, een simpele en betaalbare manier om je als toeschouwer, trouwe aanhanger van het Internationaal Marveldtoernooi te verbinden aan ons evenement.
 

Wat zijn onze tegenprestaties?

  • Je ontvangt 1 programmaboek en 1 passe-partout voor het toernooiweekend
  • Je ontvangt per gesponsorde bal voor 1 persoon toegang tot de sponsoravond
  • Je krijgt naamsvermelding als persoonlijk sponsor op een speciale pagina  “Ballensponsoren” in het programmaboek
  • Je naam wordt omgeroepen voor de wedstrijd waarbij jij de balsponsor bent.
 

Word balsponsor

Wij verwachten veel interesse van Particulieren om Balsponsor te worden van ons evenement. Daarom bieden wij jou als eerste en reeds vanaf heden de mogelijkheid om
BALSPONSOR te worden van het 29e Internationale Marveldtoernooi. Dat kun je doen door een mail te sturen naar sander@marveld.info met vermelding van je naam, volledige adres, mobiele nummer en voorkeur ploeg. T.z.t. krijg je bericht voor het overmaken van de € 50,00.
 
Het is mogelijk een voorkeur aan te geven voor welke ploeg je een wedstrijdbal wenst te sponsoren. Voor een specifieke wedstrijd is dat pas mogelijk als zondag de loting is geweest. Van bestuurslid Sander Nijhoff krijg je dan een bevestiging of jouw voorkeur (in eerste instantie van maximaal 1 wedstrijd) gehonoreerd kan worden.
 
Wees er snel bij want het Balsponsor Arrangement is wel heel erg interessant!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.