Actueel Archief

Word Balsponsor!

22-02-2018

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als particulier Balsponsor te worden.

Balsponsoring is al twee jaar een dusdanig groot succes, dat wij als bestuur besloten hebben hiermee door te gaan. Ook voor het Internationaal Marveldtoernooi in het weekend van 1 t/m 3 juni a.s. bieden wij bij 40 wedstrijden de mogelijkheid om Balsponsor te worden. Net zoals vorig jaar stellen wij deze optie uitsluitend open voor PARTICULIEREN en dus niet voor Bedrijven. Als individueel sponsor betaal je slechts € 50,00 voor het beschikbaar stellen van een wedstrijdbal. Kortom, een simpele en betaalbare manier om je als toeschouwer, trouwe aanhanger van het Internationaal Marveldtoernooi te verbinden aan ons evenement.
 

Wat zijn onze tegenprestaties?

  • Je ontvangt 1 programmaboek en 1 passe-partout voor het toernooiweekend
  • Je ontvangt per gesponsorde bal voor 1 persoon toegang tot de sponsoravond
  • Je krijgt naamsvermelding als persoonlijk sponsor op een speciale pagina  “Ballensponsoren” in het programmaboek
  • Je naam wordt omgeroepen voor de wedstrijd waarbij jij de balsponsor bent.
 

Word balsponsor

Wij verwachten veel interesse van Particulieren om Balsponsor te worden van ons evenement. Daarom bieden wij jou als eerste en reeds vanaf heden de mogelijkheid om
BALSPONSOR te worden van het 29e Internationale Marveldtoernooi. Dat kun je doen door een mail te sturen naar sander@marveld.info met vermelding van je naam, volledige adres, mobiele nummer en voorkeur ploeg. T.z.t. krijg je bericht voor het overmaken van de € 50,00.
 
Het is mogelijk een voorkeur aan te geven voor welke ploeg je een wedstrijdbal wenst te sponsoren. Voor een specifieke wedstrijd is dat pas mogelijk als zondag de loting is geweest. Van bestuurslid Sander Nijhoff krijg je dan een bevestiging of jouw voorkeur (in eerste instantie van maximaal 1 wedstrijd) gehonoreerd kan worden.
 
Wees er snel bij want het Balsponsor Arrangement is wel heel erg interessant!