Actueel Archief

Afrikaanse voetbaltrainers op Marveldtoernooi

26-05-2010

De Zuid-Afrikaanse voetbalcoaches Zola Mboyo, Andrew Majamani en Thabo Godlo zijn komend weekeinde te gast

De Zuid-Afrikaanse voetbalcoaches Zola Mboyo, Andrew Majamani en Thabo Godlo zijn komend weekeinde te gast bij voetbalvereniging TVC '28 uit Tubbergen. Tijdens het bezoek maken de trainers kennis met de organisatie van de club, de werkwijze en het clubbeleid. Ook zullen ze een training van het eerste elftal aldaar bijwonen.
De komst van het drietal is een tegenbezoek van de trip die de Tubbergenaren Ruud Koopmans en Edward Wigger onlangs maakten naar een township van Port Elisabeth in Zuid-Afrika. De twee jeugdtrainers van TVC zetten zich door middel van het geven van voorlichting en voetbaltrainingen in voor de stichting 'Stars in their eyes'. Een organisatie die zich onder auspiciën van de KNVB inzet om jongeren uit de sloppenwijken van Zuid-Afrikaanse steden een toekomst te bieden door middel van voetbal. Dit alles onder het motto spelende in plaats van stelende kinderen.
Met het uitwisselingsproject ontstaat er een vorm van partnerschap tussen het Zuid-Afrikaanse township en de Tubbergse voetbalclub. Naast het delen van kennis en het geven van voorlichting en trainingen stelt TVC voetbalmaterialen te beschikking. De kosten zullen onder meer worden gedekt uit een op te zetten WK voetbal- pool.
Behalve een bezoek aan TVC en enkele bezienswaardigheden in dorp Tubbergen zijn de Zuid-Afrikanen te gast bij de KNVB in Zeist en bij het internationale jeugdtoernooi van voetbalvereniging Grol in Groenlo. De kennis die ze in Nederland opdoen kunnen de Zuid-Afrikaanse voetbaltrainers weer benutten in hun geboorteland, zo is de bedoeling van hun beroep.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.