Actueel Archief

Afrikaanse voetbaltrainers op Marveldtoernooi

26-05-2010

De Zuid-Afrikaanse voetbalcoaches Zola Mboyo, Andrew Majamani en Thabo Godlo zijn komend weekeinde te gast

De Zuid-Afrikaanse voetbalcoaches Zola Mboyo, Andrew Majamani en Thabo Godlo zijn komend weekeinde te gast bij voetbalvereniging TVC '28 uit Tubbergen. Tijdens het bezoek maken de trainers kennis met de organisatie van de club, de werkwijze en het clubbeleid. Ook zullen ze een training van het eerste elftal aldaar bijwonen.
De komst van het drietal is een tegenbezoek van de trip die de Tubbergenaren Ruud Koopmans en Edward Wigger onlangs maakten naar een township van Port Elisabeth in Zuid-Afrika. De twee jeugdtrainers van TVC zetten zich door middel van het geven van voorlichting en voetbaltrainingen in voor de stichting 'Stars in their eyes'. Een organisatie die zich onder auspiciën van de KNVB inzet om jongeren uit de sloppenwijken van Zuid-Afrikaanse steden een toekomst te bieden door middel van voetbal. Dit alles onder het motto spelende in plaats van stelende kinderen.
Met het uitwisselingsproject ontstaat er een vorm van partnerschap tussen het Zuid-Afrikaanse township en de Tubbergse voetbalclub. Naast het delen van kennis en het geven van voorlichting en trainingen stelt TVC voetbalmaterialen te beschikking. De kosten zullen onder meer worden gedekt uit een op te zetten WK voetbal- pool.
Behalve een bezoek aan TVC en enkele bezienswaardigheden in dorp Tubbergen zijn de Zuid-Afrikanen te gast bij de KNVB in Zeist en bij het internationale jeugdtoernooi van voetbalvereniging Grol in Groenlo. De kennis die ze in Nederland opdoen kunnen de Zuid-Afrikaanse voetbaltrainers weer benutten in hun geboorteland, zo is de bedoeling van hun beroep.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.