Actueel Archief

Mueller nieuwe Topsponsor Internationaal Marveldtoernooi

14-02-2018

Het bestuur van het Marveldtoernooi is zeer verheugd om te kunnen aankondigen dat Mueller Topsponsor is geworden.

Het Internationale Marveldtoernooi in Groenlo is een 3-daags jeugdvoetbaltoernooi voor O15 teams van Betaald Voetbal Clubs. De beste teams uit Nederland, Europa en zelfs daarbuiten komen jaarlijks naar sportpark Den Elshof van de organiserende vereniging s.v. Grol. In de afgelopen jaren waren teams zoals Real Madrid, Manchester United, Ajax, Feyenoord, PSV, Right to Dream Ghana, Benfica en Dortmund te gast in Groenlo. De deelnemende teams voor 2018 worden op zaterdag 17 februari bekend gemaakt. Dit top-voetbalevenement wordt, naast de medewerking van een zeer grote groep vrijwilligers, mede mogelijk gemaakt door de materiële en financiële ondersteuning van een grote groep sponsoren. Het bestuur van het Marveldtoernooi is dan ook zeer blij om te kunnen aankondigen dat Mueller Topsponsor is geworden.


Menko van Gorkum en Nienke Boerkoel ondertekenen het contract.

Mueller is de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Paul Mueller Company. Het bedrijf is expert in warmtewisseling en opslag van vloeistoffen, in Nederland met name bekend van melkkoelsystemen. In Nederland is Mueller momenteel op vier verschillende locaties gehuisvest met het hoofdkantoor in Assen, productielocaties in Lichtenvoorde en een serviceorganisatie in Wesepe. Op bedrijventerrein Laarberg in Groenlo worden deze locaties in april 2018 samengevoegd tot één bedrijf. Deze bestaat uit een hal van 18.000 m² en circa 2.500m² kantoor. De samenvoeging van de verschillende vestigingslocaties in Nederland tot een centrale locatie in Groenlo zorgt voor betere onderlinge samenwerking en synergie. De bouw verloopt voorspoedig en de officiële opening van de nieuwe locatie is gepland voor zaterdag 1 juni a.s.. In datzelfde weekend wordt de 29e editie van het Marveldtoernooi gespeeld: 1 t/m 3 juni 2018. Bezoekers van de opening kunnen beide evenementen dus mooi combineren.


Artist impression nieuwe locatie Mueller in Groenlo.

Het sponsoren van het Marveldtoernooi is voor Mueller een mooie kans om zich te laten zien. Niet alleen aan de hele regio, maar vooral ook aan de jongeren: een belangrijke doelgroep voor het bedrijf. Een perfecte match dus. We zijn enorm verheugd over de mooie samenwerking en blij dat Mueller heeft besloten om het toernooi te ondersteunen door Topsponsor te worden.

In de nieuwe bedrijfshal werd recent het sponsorcontract ondertekend door Grollenaar Nienke Boerkoel, bij Mueller werkzaam als HR adviseur, en Menko van Gorkum, managing director bij Mueller. Namens het bestuur van het Marveldtoernooi waren Marco Frank en Tonnie Zieverink aanwezig. Wij wensen Mueller heel veel succes met de nieuwe vestiging in Groenlo.


Van links naar rechts: Marco Frank, Menko van Gorkum, Nienke Boerkoel en Tonnie Zieverink.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.