Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 29e Internationaal Marveldtoernooi

13-02-2018

Op zaterdag 17 februari a.s. wordt het deelnemersveld van het 29e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 1, 2 en 3 juni 2018.

Wanneer: Zaterdag 17 februari 2018
Waar: Sportcafé Den Elshof te Groenlo
Tijd: 17.00 uur
 
Door middel van een vernieuwende en verrassende video wordt het fantastische deelnemersveld gepresenteerd. Opnieuw is het gelukt om een aantal nieuwe en zeer sterke teams naar Groenlo te halen. 
 
Aansluitend aan de presentatie van het deelnemersveld wordt er geloot voor de poulesamenstelling. Speciaal voor deze loting hebben we Elvio van Overbeek, speler van de Graafschap, naar Groenlo weten te halen. Hij speelde in 2007 met PSV op het Internationaal Marveldtoernooi. PSV won het toernooi en Elvio was zowel topscoorder als ook beste speler van het toernooi. Wie kan zich Elvio nog herinneren met een salto na ieder gemaakt doelpunt?
 
Nieuwsgierig geworden?
Kom dan op 17 februari a.s. naar het sportcafé Den Elshof in Groenlo. Iedereen is van harte welkom!  Dit mag je niet missen!
 
Volg het Internationale Marveldtoernooi op:
Facebook: marveld.toernooi

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.