Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 29e Internationaal Marveldtoernooi

13-02-2018

Op zaterdag 17 februari a.s. wordt het deelnemersveld van het 29e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 1, 2 en 3 juni 2018.

Wanneer: Zaterdag 17 februari 2018
Waar: Sportcafé Den Elshof te Groenlo
Tijd: 17.00 uur
 
Door middel van een vernieuwende en verrassende video wordt het fantastische deelnemersveld gepresenteerd. Opnieuw is het gelukt om een aantal nieuwe en zeer sterke teams naar Groenlo te halen. 
 
Aansluitend aan de presentatie van het deelnemersveld wordt er geloot voor de poulesamenstelling. Speciaal voor deze loting hebben we Elvio van Overbeek, speler van de Graafschap, naar Groenlo weten te halen. Hij speelde in 2007 met PSV op het Internationaal Marveldtoernooi. PSV won het toernooi en Elvio was zowel topscoorder als ook beste speler van het toernooi. Wie kan zich Elvio nog herinneren met een salto na ieder gemaakt doelpunt?
 
Nieuwsgierig geworden?
Kom dan op 17 februari a.s. naar het sportcafé Den Elshof in Groenlo. Iedereen is van harte welkom!  Dit mag je niet missen!
 
Volg het Internationale Marveldtoernooi op:
Facebook: marveld.toernooi

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.