Actueel Archief

Word jij de beste FIFA 18 E-sporter van de s.v. Grol?

14-01-2018

En plaats jij je voor het Internationaal Marveld E-sports toernooi op 2 juni 2018?

Beste spelers/speelsters van de SV Grol,
 
Voor zowel de jeugd als de senioren, zal er op vrijdagavond 26 januari een professioneel FIFA 18-toernooi georganiseerd worden in de kantine van de SV Grol. Tijdens deze avond wordt er op verschillende televisieschermen gestreden om de titel: de beste FIFA 18 E-sporter van de SV Grol. Tijdens het toernooi wordt ook gebruik gemaakt van een groot scherm met beamer.
 
 
Jeugd t/m O15: 18.00-20.00 (17.45 uur graag aanwezig)
O16 t/m senioren: 20.30-23.30 (20.15 uur aanwezig) 
 
Tijdens het toernooi spelen we 1 vs 1. Je kunt heel eenvoudig meedoen: geef je op door te mailen naar fifatoernooisvgrol@gmail.com. Opgeven kan tot 24 januari!
 
Wordt jij de beste FIFA 18 E-sporter van de SV Grol? Geef je snel op! De winnaars ontvangen een leuke attentie en zien  we later dit jaar nog een keer terug op een geheel nieuw toernooi. Het Internationaal Marveld E-Sports toernooi 2018!
 
De 6 beste spelers van beide leeftijdscategorieën zullen op zaterdag 2 juni 2018 tijdens het Internationaal Marveldtoernooi gaan strijden tegen elkaar in een 1 vs 1 E-Sports toernooi! Je zult onder de naam van een deelnemend team van het Internationaal Marveldtoernooi gaan spelen en strijden om de eerste titel van dit nieuwe toernooi! 
 
Wij hopen jullie allemaal op vrijdagavond 26 januari te zien.
 
Met sportieve groet,
 
Commissie Nevenactiviteiten & het bestuur Internationaal Marveldtoernooi
 

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.