Actueel Archief

Metamorfose sporthal

26-05-2010

De sporthal doet aanstaand weekend ...

wederom dienst als ontbijtzaal en lunchroom voor alle teams, scheidsrechters, assistent-scheidsrechters en tientallen andere vrijwilligers. Verder worden er door de organisatie gasten ontvangen en doet de sporthal dienst als ontmoetingsplek.

Last but not least vind donderdagavond de grote sponsoravond plaats in de sporthal met medewerking van topscheidsrechters Roelof Luinge en Kevin Blom. Degenen die komende dagen deze ruimte zullen betreden zullen zich alles behalve in een sporthal wanen. De hal ondergaat daarvoor momenteel een grote metamorfose.

metarmorfose sporthal

Woensdagmiddag waren Frank Walterbos en Bennie 'Nebs' ter Bogt al druk bezig een begin te maken. Ook Teus, het zoontje van 'kantinebaas' Rob Porskamp, helpt hen een handje mee en steekt ook de handen uit de mouwen onder het toeziend oog van opa Henk, en loopt met een bezem rond. In de avonduren waren ruim 20 personen bezig met het leggen van een speciale vloer en met een begin maken met het inrichten van de hal.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.