Actueel Archief

Metamorfose sporthal

26-05-2010

De sporthal doet aanstaand weekend ...

wederom dienst als ontbijtzaal en lunchroom voor alle teams, scheidsrechters, assistent-scheidsrechters en tientallen andere vrijwilligers. Verder worden er door de organisatie gasten ontvangen en doet de sporthal dienst als ontmoetingsplek.

Last but not least vind donderdagavond de grote sponsoravond plaats in de sporthal met medewerking van topscheidsrechters Roelof Luinge en Kevin Blom. Degenen die komende dagen deze ruimte zullen betreden zullen zich alles behalve in een sporthal wanen. De hal ondergaat daarvoor momenteel een grote metamorfose.

metarmorfose sporthal

Woensdagmiddag waren Frank Walterbos en Bennie 'Nebs' ter Bogt al druk bezig een begin te maken. Ook Teus, het zoontje van 'kantinebaas' Rob Porskamp, helpt hen een handje mee en steekt ook de handen uit de mouwen onder het toeziend oog van opa Henk, en loopt met een bezem rond. In de avonduren waren ruim 20 personen bezig met het leggen van een speciale vloer en met een begin maken met het inrichten van de hal.


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.