Actueel Archief

Wedstrijdbeelden zondag terugkijken?

05-07-2017

Heb jij op de zondag van het Marveldtoernooi net die spectaculaire wedstrijd gemist, omdat je er niet bij kon zijn, of omdat je bij een andere wedstrijd stond te kijken? Je kunt vanaf nu alle wedstrijdbeelden van de op zondag op het "Alferin kveld" gespeelde wedstrijden terugkijken.

Afgelopen editie konden wij, dankzij "Supporter van Sport", een initiatief van onze sponsor Univé, op zondag de wedstrijden gespeeld op het hoofdveld (Alferink veld) live uitzenden via de livestream. Hier is dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door duizenden kijkers. Heb je toch een wedstrijd gemist, of wil je dat ene doelpunt nog een keer terug zien? Klik dan hier! Je kunt dan door al het beeldmateriaal van de livestream heen scrollen en jouw favoriete moment terugkijken.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.