Actueel Archief

Die Spieler sind kaput; kein Spiel war locker!

21-05-2017

Peter Wazinski, coach van Borussia Dortmund, is kampioen geworden met zijn team in de nationale competitie. “Maar dit is andere koek. We hebben het hele toernooi vol gas moeten geven.

Van de eerste tot de laatste minuut. Een enorme leerschool voor onze spelers. Ze hebben zich fysiek door grenzen heen moeten spelen. Dat ervaar je alleen op een zwaar toernooi.” Wazinski was dit jaar al met zijn ploeg op toernooi in Kopenhagen en op Menorca. “Die toernooien kwamen we eenvoudig door de poulefase; toen begon het pas. Wel een verschil met hier dus.”

Opvallend vindt deze sympathieke Duitse trainer dat de jeugd van Red Bull Brasil dezelfde spelopvatting heeft als Red Bull Leipzig en Red Bull Salzburg. Zelf is hij meer gecharmeerd van de Hollandse School. “Ajax, PSV en Feyenoord spelen verzorgd positiespel van achteruit. Fijn om daar tegen te voetballen.” Wazinski is nu blij dat het toernooi klaar is. “Die Spieler sind kaput; kein Spiel war locker!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.