Actueel Archief

Die Spieler sind kaput; kein Spiel war locker!

21-05-2017

Peter Wazinski, coach van Borussia Dortmund, is kampioen geworden met zijn team in de nationale competitie. “Maar dit is andere koek. We hebben het hele toernooi vol gas moeten geven.

Van de eerste tot de laatste minuut. Een enorme leerschool voor onze spelers. Ze hebben zich fysiek door grenzen heen moeten spelen. Dat ervaar je alleen op een zwaar toernooi.” Wazinski was dit jaar al met zijn ploeg op toernooi in Kopenhagen en op Menorca. “Die toernooien kwamen we eenvoudig door de poulefase; toen begon het pas. Wel een verschil met hier dus.”

Opvallend vindt deze sympathieke Duitse trainer dat de jeugd van Red Bull Brasil dezelfde spelopvatting heeft als Red Bull Leipzig en Red Bull Salzburg. Zelf is hij meer gecharmeerd van de Hollandse School. “Ajax, PSV en Feyenoord spelen verzorgd positiespel van achteruit. Fijn om daar tegen te voetballen.” Wazinski is nu blij dat het toernooi klaar is. “Die Spieler sind kaput; kein Spiel war locker!”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.