Actueel Archief

Koen Bleumink neemt deel takenpakket Tonnie Hartman over

26-05-2010

Ook leden van de terreincommissie zijn druk in de weer.

Ook leden van de terreincommissie zijn druk in de weer. Koen Bleumink loopt te sjouwen met spullen en ondersteunt met zijn inzet zijn collega uit de terreincommissie Tonnie Hartman, die ook deel uitmaakt van de organisatie.
Koen en Toon
"En dat valt bijna niet meer te combineren",  vertelt Tonnie. "Koen helpt me dit toernooi mee met zaken aangaande de verzorging van het gehele complex. Volgend jaar zal hij een groot aantal taken van mij overnemen, omdat dit inmiddels een erg omvangrijke taak is. Dan kan ik me ook met andere zaken van de organisatie bezighouden. De exacte invulling hiervan bekijken we volgend jaar." 

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.