Actueel Archief

Koen Bleumink neemt deel takenpakket Tonnie Hartman over

26-05-2010

Ook leden van de terreincommissie zijn druk in de weer.

Ook leden van de terreincommissie zijn druk in de weer. Koen Bleumink loopt te sjouwen met spullen en ondersteunt met zijn inzet zijn collega uit de terreincommissie Tonnie Hartman, die ook deel uitmaakt van de organisatie.
Koen en Toon
"En dat valt bijna niet meer te combineren",  vertelt Tonnie. "Koen helpt me dit toernooi mee met zaken aangaande de verzorging van het gehele complex. Volgend jaar zal hij een groot aantal taken van mij overnemen, omdat dit inmiddels een erg omvangrijke taak is. Dan kan ik me ook met andere zaken van de organisatie bezighouden. De exacte invulling hiervan bekijken we volgend jaar." 

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.