Actueel Archief

Koen Bleumink neemt deel takenpakket Tonnie Hartman over

26-05-2010

Ook leden van de terreincommissie zijn druk in de weer.

Ook leden van de terreincommissie zijn druk in de weer. Koen Bleumink loopt te sjouwen met spullen en ondersteunt met zijn inzet zijn collega uit de terreincommissie Tonnie Hartman, die ook deel uitmaakt van de organisatie.
Koen en Toon
"En dat valt bijna niet meer te combineren",  vertelt Tonnie. "Koen helpt me dit toernooi mee met zaken aangaande de verzorging van het gehele complex. Volgend jaar zal hij een groot aantal taken van mij overnemen, omdat dit inmiddels een erg omvangrijke taak is. Dan kan ik me ook met andere zaken van de organisatie bezighouden. De exacte invulling hiervan bekijken we volgend jaar." 

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.