Actueel Archief

Supporter van Sport

21-05-2017

“We willen de toernooien graag zelf meemaken”

Ze zijn dit jaar voor het eerst aanwezig op het Internationale Marveldtoernooi: Supporter van Sport.
Een totaal nieuw concept van Univé Verzekeringen om aanwezig te zijn op toernooien die zij sponsoren. Ofwel, Univé Verzekeringen wil de toernooien die zij sponsoren ook van dichtbij meemaken. Meer dan enkel een financiële sponsoring dus. Voor het Marveldtoernooi is een 6 man sterk team aanwezig om alle wedstrijden, kleedkamermomenten, interviews, etc. vast te leggen. Én dat levert prachtige beelden op. Neemt u eens een kijkje op de Facebookpagina van Supporter van Sport en ervaar de prachtige beelden.Het concept is een klein half jaar geleden in het leven geroepen en heeft nu al succes! Naast het Marveldtoernooi zijn zij op vele andere regionale, maar ook internationale evenementen actief. Alles om ervoor te zorgen dat de Nederlander sport kan ervaren, waar hij of zij dan ook is. Het absolute hoogtepunt van Supporter van Sport is de finale dag van het voetbaltoernooi; elke wedstrijd dat op het Alferink veld, het hoofdveld van sv Grol, gespeeld wordt is voorzien van een livestream inclusief commentaar. Zo is het mogelijk voor ouders, familie, voetbalteams en nog vele anderen, overal ter wereld via het ‘world wide web’ de voetbaltalenten in Groenlo te volgen. Zo keek de jeugdafdeling van Right to Dream uit Ghana gezamenlijk naar de wedstrijd van de oudere lichting, bleek al snel in Groenlo. Werkelijk prachtig om te zien.

“Wij komen volgend jaar graag weer terug. Ik had al iets van Marco Frank vernomen dat er nog een andere activiteit gaat plaatsvinden bij deze club. Leuk! Wij hopen erbij te zijn.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.