Actueel Archief

Supporter van Sport

21-05-2017

“We willen de toernooien graag zelf meemaken”

Ze zijn dit jaar voor het eerst aanwezig op het Internationale Marveldtoernooi: Supporter van Sport.
Een totaal nieuw concept van Univé Verzekeringen om aanwezig te zijn op toernooien die zij sponsoren. Ofwel, Univé Verzekeringen wil de toernooien die zij sponsoren ook van dichtbij meemaken. Meer dan enkel een financiële sponsoring dus. Voor het Marveldtoernooi is een 6 man sterk team aanwezig om alle wedstrijden, kleedkamermomenten, interviews, etc. vast te leggen. Én dat levert prachtige beelden op. Neemt u eens een kijkje op de Facebookpagina van Supporter van Sport en ervaar de prachtige beelden.Het concept is een klein half jaar geleden in het leven geroepen en heeft nu al succes! Naast het Marveldtoernooi zijn zij op vele andere regionale, maar ook internationale evenementen actief. Alles om ervoor te zorgen dat de Nederlander sport kan ervaren, waar hij of zij dan ook is. Het absolute hoogtepunt van Supporter van Sport is de finale dag van het voetbaltoernooi; elke wedstrijd dat op het Alferink veld, het hoofdveld van sv Grol, gespeeld wordt is voorzien van een livestream inclusief commentaar. Zo is het mogelijk voor ouders, familie, voetbalteams en nog vele anderen, overal ter wereld via het ‘world wide web’ de voetbaltalenten in Groenlo te volgen. Zo keek de jeugdafdeling van Right to Dream uit Ghana gezamenlijk naar de wedstrijd van de oudere lichting, bleek al snel in Groenlo. Werkelijk prachtig om te zien.

“Wij komen volgend jaar graag weer terug. Ik had al iets van Marco Frank vernomen dat er nog een andere activiteit gaat plaatsvinden bij deze club. Leuk! Wij hopen erbij te zijn.”


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.