Actueel Archief

PSV brengt EHBO bloemenhulde

21-05-2017

Björn de Beer, teammanager van PSV, komt zaterdag met drie grote bossen bloemen naar het toernooi.

Een bos voor Ellen Simmelink van de organisatie, en twee bossen voor Paul Mittelmeijer en Suzanne Schovers van de EHBO.“Onze twee spelers, Jason Pigmans en Mohamed-Amine Ihattaren, zijn gisteren uitstekend opgevangen door deze mensen. Dat is echt een bloemetje waard. De manier waarop alles gisteren is geregeld, zegt veel over de organisatie van dit toernooi. Wij vinden dat helemaal geweldig”, zegt De Beer. “Het gaat inmiddels weer redelijk goed met de jongens. Jason is hier, wel met krukken en ingegipst. Mohamed is nog in Winterswijk maar is gelukkig weer aanspreekbaar."

Ellen, Paul en Suzanne zijn compleet overdonderd door deze blijk van waardering. “We doen gewoon ons werk maar we vinden dit ontzettend leuk. Het is altijd fijn als je inzet gewaardeerd wordt. Geweldig dat PSV dit geregeld heeft!”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.