Actueel Archief

PSV brengt EHBO bloemenhulde

21-05-2017

Björn de Beer, teammanager van PSV, komt zaterdag met drie grote bossen bloemen naar het toernooi.

Een bos voor Ellen Simmelink van de organisatie, en twee bossen voor Paul Mittelmeijer en Suzanne Schovers van de EHBO.“Onze twee spelers, Jason Pigmans en Mohamed-Amine Ihattaren, zijn gisteren uitstekend opgevangen door deze mensen. Dat is echt een bloemetje waard. De manier waarop alles gisteren is geregeld, zegt veel over de organisatie van dit toernooi. Wij vinden dat helemaal geweldig”, zegt De Beer. “Het gaat inmiddels weer redelijk goed met de jongens. Jason is hier, wel met krukken en ingegipst. Mohamed is nog in Winterswijk maar is gelukkig weer aanspreekbaar."

Ellen, Paul en Suzanne zijn compleet overdonderd door deze blijk van waardering. “We doen gewoon ons werk maar we vinden dit ontzettend leuk. Het is altijd fijn als je inzet gewaardeerd wordt. Geweldig dat PSV dit geregeld heeft!”


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.