Actueel Archief

Jacqui Asher: opvallende drijfveer van Arsenal

21-05-2017

Jacqui is de manager van het team. Zij regelt alles, of het nu gaat om onderdak of om vervoer; Jacqui is er.

Elke dag weer streeft zij ernaar om het beste voor de jongens te regelen, dag in dag uit. Door haar achtergrond beschikt zij over psychologische kennis en weet zij wat de spelers fijn vinden. Mede daardoor is het Engelse team in Groenlo neergestreken.

“Het is fijn dat alles zo goed georganiseerd is, zodat het enkel nog om voetbal draait. Wij kunnen ons volledig richten op het spel, dat komt bij weinig grote toernooien voor”, deelt zij mee. Vol lof spreekt zij over keukenbrigade. “Er is een vrouw achter de bar die elke dag voor mij klaar staat. Ik ben zelf vegetariër en wanneer ik het restaurant binnenstap, zit de vrouw al naar mij te kijken. Ze maakt een gebaar dat mijn eten op een speciale plek staat. Dat is zo fantastisch!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.