Actueel Archief

Jacqui Asher: opvallende drijfveer van Arsenal

21-05-2017

Jacqui is de manager van het team. Zij regelt alles, of het nu gaat om onderdak of om vervoer; Jacqui is er.

Elke dag weer streeft zij ernaar om het beste voor de jongens te regelen, dag in dag uit. Door haar achtergrond beschikt zij over psychologische kennis en weet zij wat de spelers fijn vinden. Mede daardoor is het Engelse team in Groenlo neergestreken.

“Het is fijn dat alles zo goed georganiseerd is, zodat het enkel nog om voetbal draait. Wij kunnen ons volledig richten op het spel, dat komt bij weinig grote toernooien voor”, deelt zij mee. Vol lof spreekt zij over keukenbrigade. “Er is een vrouw achter de bar die elke dag voor mij klaar staat. Ik ben zelf vegetariër en wanneer ik het restaurant binnenstap, zit de vrouw al naar mij te kijken. Ze maakt een gebaar dat mijn eten op een speciale plek staat. Dat is zo fantastisch!”


Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

Yesss!

Spelen buiten de jonge talenten hun laatste potjes van de zaterdag, gadegeslagen door duizenden toeschouwers, in het sportcafé vele liefhebbers van de Oranje Leeuwinnen die de wedstrijd tegen Kameroen volgen op het WK in Frankrijk.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.