Actueel Archief

Jacqui Asher: opvallende drijfveer van Arsenal

21-05-2017

Jacqui is de manager van het team. Zij regelt alles, of het nu gaat om onderdak of om vervoer; Jacqui is er.

Elke dag weer streeft zij ernaar om het beste voor de jongens te regelen, dag in dag uit. Door haar achtergrond beschikt zij over psychologische kennis en weet zij wat de spelers fijn vinden. Mede daardoor is het Engelse team in Groenlo neergestreken.

“Het is fijn dat alles zo goed georganiseerd is, zodat het enkel nog om voetbal draait. Wij kunnen ons volledig richten op het spel, dat komt bij weinig grote toernooien voor”, deelt zij mee. Vol lof spreekt zij over keukenbrigade. “Er is een vrouw achter de bar die elke dag voor mij klaar staat. Ik ben zelf vegetariër en wanneer ik het restaurant binnenstap, zit de vrouw al naar mij te kijken. Ze maakt een gebaar dat mijn eten op een speciale plek staat. Dat is zo fantastisch!”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.