Actueel Archief

Vele handen maken licht werk

26-05-2010

Voordat de eerste bal rolt op het 21e Marveld Toernooi zijn ...

Voordat de eerste bal rolt op het 21e Marveld Toernooi zijn er op dat moment al bergen werk verzet door een grote groep vrijwilligers binnen sv Grol. Zo zijn ook de mannen van 'de woensdaggroep' deze week niet alleen op hun vaste dag aan het werk op het sportcomplex, maar zijn door hen al de nodige overuren gemaakt vanaf maandag.

Zelfs de afgelopen weken werden al extra uren gedraaid. “Wij doen ons best, voordat het toernooi begint om het complex er nog strakker uit te laten zien dan het altijd er altijd al bij ligt”, vertelt coördinator van de woensdaggroep Willie Everink. “Maar ook vrijdagavond, zaterdag en zondag na de laatste wedstrijd gaan wij aan het werk om het sportpark weer schoon te maken.”
woensdagmorgenploeg
De groep gepensioneerden/Vutters heeft al de nodige hand en spandiensten verricht en houdt zich deze week vooral bezig met schoonmaakwerkzaamheden. “We hebben alle reclameborden schoongemaakt, roet geschoffeld, de kleedkamers hebben een uitgebreide schoonmaakbeurt gehad en de kanten buiten de omheining van de velden hebben we strak gemaaid. Tot en met vrijdag zijn we elke dag nog met een man of zeven bezig nog om het werk af te krijgen. Het is veel werk, maar we doen het met heel veel plezier.”

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.