Actueel Archief

Vele handen maken licht werk

26-05-2010

Voordat de eerste bal rolt op het 21e Marveld Toernooi zijn ...

Voordat de eerste bal rolt op het 21e Marveld Toernooi zijn er op dat moment al bergen werk verzet door een grote groep vrijwilligers binnen sv Grol. Zo zijn ook de mannen van 'de woensdaggroep' deze week niet alleen op hun vaste dag aan het werk op het sportcomplex, maar zijn door hen al de nodige overuren gemaakt vanaf maandag.

Zelfs de afgelopen weken werden al extra uren gedraaid. “Wij doen ons best, voordat het toernooi begint om het complex er nog strakker uit te laten zien dan het altijd er altijd al bij ligt”, vertelt coördinator van de woensdaggroep Willie Everink. “Maar ook vrijdagavond, zaterdag en zondag na de laatste wedstrijd gaan wij aan het werk om het sportpark weer schoon te maken.”
woensdagmorgenploeg
De groep gepensioneerden/Vutters heeft al de nodige hand en spandiensten verricht en houdt zich deze week vooral bezig met schoonmaakwerkzaamheden. “We hebben alle reclameborden schoongemaakt, roet geschoffeld, de kleedkamers hebben een uitgebreide schoonmaakbeurt gehad en de kanten buiten de omheining van de velden hebben we strak gemaaid. Tot en met vrijdag zijn we elke dag nog met een man of zeven bezig nog om het werk af te krijgen. Het is veel werk, maar we doen het met heel veel plezier.”

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.