Actueel Archief

Vele handen maken licht werk

26-05-2010

Voordat de eerste bal rolt op het 21e Marveld Toernooi zijn ...

Voordat de eerste bal rolt op het 21e Marveld Toernooi zijn er op dat moment al bergen werk verzet door een grote groep vrijwilligers binnen sv Grol. Zo zijn ook de mannen van 'de woensdaggroep' deze week niet alleen op hun vaste dag aan het werk op het sportcomplex, maar zijn door hen al de nodige overuren gemaakt vanaf maandag.

Zelfs de afgelopen weken werden al extra uren gedraaid. “Wij doen ons best, voordat het toernooi begint om het complex er nog strakker uit te laten zien dan het altijd er altijd al bij ligt”, vertelt coördinator van de woensdaggroep Willie Everink. “Maar ook vrijdagavond, zaterdag en zondag na de laatste wedstrijd gaan wij aan het werk om het sportpark weer schoon te maken.”
woensdagmorgenploeg
De groep gepensioneerden/Vutters heeft al de nodige hand en spandiensten verricht en houdt zich deze week vooral bezig met schoonmaakwerkzaamheden. “We hebben alle reclameborden schoongemaakt, roet geschoffeld, de kleedkamers hebben een uitgebreide schoonmaakbeurt gehad en de kanten buiten de omheining van de velden hebben we strak gemaaid. Tot en met vrijdag zijn we elke dag nog met een man of zeven bezig nog om het werk af te krijgen. Het is veel werk, maar we doen het met heel veel plezier.”