Actueel Archief

PSV onderonsje

20-05-2017

Langs de lijn bij PSV treffen we o.a. Anton Janssen, oud –speler van deze club, NEC en VVV als aandachtig toeschouwer aan.

Janssen is op dit ogenblik actief als hoofdtrainer van de Treffers, tweede divisionist uit Groesbeek. Hij is aanwezig om met grote interesse een aantal spelers te volgen. Janssen was hier vorig jaar ook en ervaart het MarveldToernooi als een goed georganiseerd toernooi. Vlak in de buurt staat Art Langeler, de huidige hoofd opleiding van PSV, in gezelschap van Sjoerd Ars, nu spits bij Fortuna Sittard, met jazeker, Grolse wortels! Art Langeler ervaart de entourage in Groenlo als fantastisch en is van mening dat de organisatie ontzettend goed haar best doet een fantastisch toernooi neer te zetten. Per 1 juli a.s. treedt hij in dienst van KNVB.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.