Actueel Archief

PSV onderonsje

20-05-2017

Langs de lijn bij PSV treffen we o.a. Anton Janssen, oud –speler van deze club, NEC en VVV als aandachtig toeschouwer aan.

Janssen is op dit ogenblik actief als hoofdtrainer van de Treffers, tweede divisionist uit Groesbeek. Hij is aanwezig om met grote interesse een aantal spelers te volgen. Janssen was hier vorig jaar ook en ervaart het MarveldToernooi als een goed georganiseerd toernooi. Vlak in de buurt staat Art Langeler, de huidige hoofd opleiding van PSV, in gezelschap van Sjoerd Ars, nu spits bij Fortuna Sittard, met jazeker, Grolse wortels! Art Langeler ervaart de entourage in Groenlo als fantastisch en is van mening dat de organisatie ontzettend goed haar best doet een fantastisch toernooi neer te zetten. Per 1 juli a.s. treedt hij in dienst van KNVB.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.