Actueel Archief

“Vooral benieuwd naar de keepers!”

20-05-2017

Oscar Moens is voor de eerste keer aanwezig op het Marveld-toernooi. Hij is hier als coördinator van de keepers-academie van Feyenoord. “Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar met velen.”

“Ik ben hier voor de eerste keer en had natuurlijk al veel over dit toernooi gehoord. Alleen maar goede berichten hoor en het is blijkbaar een van de beste toernooien, want het bestaat al 28 jaar!”

 

De voormalig doelman van ondermeer AZ, Go Ahead Eagles en tweevoudig international komt niet zo maar als toeschouwer naar Groenlo. “Het interessante voor mij is het niveau van de keepers en ook hoe staan we er internationaal voor? Ik kijk rond hoe ze trainen, hoe ze de warming-up maken. Wij willen dat keepers mee-voetballen, maar daar wordt in de wereld ook anders over gedacht. Dat merk ik hier ook al! Leuk om dit allemaal eens mee te maken!” 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.