Actueel Archief

“Vooral benieuwd naar de keepers!”

20-05-2017

Oscar Moens is voor de eerste keer aanwezig op het Marveld-toernooi. Hij is hier als coördinator van de keepers-academie van Feyenoord. “Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar met velen.”

“Ik ben hier voor de eerste keer en had natuurlijk al veel over dit toernooi gehoord. Alleen maar goede berichten hoor en het is blijkbaar een van de beste toernooien, want het bestaat al 28 jaar!”

 

De voormalig doelman van ondermeer AZ, Go Ahead Eagles en tweevoudig international komt niet zo maar als toeschouwer naar Groenlo. “Het interessante voor mij is het niveau van de keepers en ook hoe staan we er internationaal voor? Ik kijk rond hoe ze trainen, hoe ze de warming-up maken. Wij willen dat keepers mee-voetballen, maar daar wordt in de wereld ook anders over gedacht. Dat merk ik hier ook al! Leuk om dit allemaal eens mee te maken!” 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.