Actueel Archief

De scheids als coach

20-05-2017

André Leushuis Daar staat hij, onopvallend langs de lijn met zijn dochter. Hij komt als coach van de jonge scheidsrechter Gerbert Stegeman naar Groenlo, die op het toernooi zijn debuut maakt.

Het is voor het grote talent een enorme mooie en indrukwekkende leerschool, vindt Leushuis. “Veel staat of valt natuurlijk met de begeleiding. Zelf ken ik de Grol ook goed omdat ik het eerste van Grol al in veel klassen gefloten heb. Ik zie het dan ook als een fijne en warme vereniging. Op het Marveld-toernooi ben ik nu voor de eerste keer en ik vind het geweldig: keurige begeleiding en heel professioneel aangekleed allemaal.” Het Marveld-toernooi staat ook onder de scheidsrechters goed bekend. “De scheidsrechters betaald voetbal komen hier graag, weet ik. Dit zijn de allermooiste toernooien. Daar waar gemoedelijkheid en presteren hand in hand gaan, en dat gebeurt hier!”


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.