Actueel Archief

De scheids als coach

20-05-2017

André Leushuis Daar staat hij, onopvallend langs de lijn met zijn dochter. Hij komt als coach van de jonge scheidsrechter Gerbert Stegeman naar Groenlo, die op het toernooi zijn debuut maakt.

Het is voor het grote talent een enorme mooie en indrukwekkende leerschool, vindt Leushuis. “Veel staat of valt natuurlijk met de begeleiding. Zelf ken ik de Grol ook goed omdat ik het eerste van Grol al in veel klassen gefloten heb. Ik zie het dan ook als een fijne en warme vereniging. Op het Marveld-toernooi ben ik nu voor de eerste keer en ik vind het geweldig: keurige begeleiding en heel professioneel aangekleed allemaal.” Het Marveld-toernooi staat ook onder de scheidsrechters goed bekend. “De scheidsrechters betaald voetbal komen hier graag, weet ik. Dit zijn de allermooiste toernooien. Daar waar gemoedelijkheid en presteren hand in hand gaan, en dat gebeurt hier!”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.