Actueel Archief

“Die liefhebberij van hier is als een extra waarde: zo elementair!”

20-05-2017

David Endt: Hij was jarenlang persvoorlichter bij Ajax, daarna 17 jaar elftalleider van het eerste team. Twee jaar geleden was al eens op het toernooi, maar dan als een van de hoofdgasten van de sponsoravond.

Hij is deze zaterdag naar Groenlo afgereisd omdat hij weet dat “dat O-15 een goede bezetting heeft en die wil ik zien!” Endt kijkt echter verder dan alleen naar zijn eigen Ajax. “Ik heb natuurlijk een speciaal oog voor Ajax. Ze spelen creatief met een grote gedrevenheid. De trainer, Richard Knopper haalt het beste uit zijn jongens. Wat ik verder opvallend aan dit toernooi vindt is dat Anderlecht het goed doet en mooie begaafde spelers heeft.”

 

Ook Endt blaast de loftrompet over het toernooi. “Het mooie van dit toernooi vind ik de kleinschaligheid en de betrokkenheid van de vrijwilligers van de vereniging die ik hier ervaar. Heel bijzonder! Die liefhebberij van hier is als een extra waarde: zo elementair! Je ziet hier vaak onbevangen voetbal. Er is een groot verschil in lichaamskracht en fysieke maten. Het is mooi te zien hoe de kleinere spelers dit oplossen met behendigheid en creativiteit. Dat moet hier dus vooral zo blijven! En hopelijk blijft ook dit zo: grote kwaliteit verenigen met internationale normen. Ik weet dat dit veel energie vraagt! Succes!”


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.