Actueel Archief

“Die liefhebberij van hier is als een extra waarde: zo elementair!”

20-05-2017

David Endt: Hij was jarenlang persvoorlichter bij Ajax, daarna 17 jaar elftalleider van het eerste team. Twee jaar geleden was al eens op het toernooi, maar dan als een van de hoofdgasten van de sponsoravond.

Hij is deze zaterdag naar Groenlo afgereisd omdat hij weet dat “dat O-15 een goede bezetting heeft en die wil ik zien!” Endt kijkt echter verder dan alleen naar zijn eigen Ajax. “Ik heb natuurlijk een speciaal oog voor Ajax. Ze spelen creatief met een grote gedrevenheid. De trainer, Richard Knopper haalt het beste uit zijn jongens. Wat ik verder opvallend aan dit toernooi vindt is dat Anderlecht het goed doet en mooie begaafde spelers heeft.”

 

Ook Endt blaast de loftrompet over het toernooi. “Het mooie van dit toernooi vind ik de kleinschaligheid en de betrokkenheid van de vrijwilligers van de vereniging die ik hier ervaar. Heel bijzonder! Die liefhebberij van hier is als een extra waarde: zo elementair! Je ziet hier vaak onbevangen voetbal. Er is een groot verschil in lichaamskracht en fysieke maten. Het is mooi te zien hoe de kleinere spelers dit oplossen met behendigheid en creativiteit. Dat moet hier dus vooral zo blijven! En hopelijk blijft ook dit zo: grote kwaliteit verenigen met internationale normen. Ik weet dat dit veel energie vraagt! Succes!”


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.