Actueel Archief

Met je team naar het Marveldtoernooi 2010?

24-05-2010

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi een of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

PROFITEER VAN GROEPSKORTINGEN

In het weekend van 28 t/m 30 mei 2010 vindt het 21e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een jeugdvoetbaltoernooi van Europese klasse, met deelname van:

AJAX, BRONDBY, FEYENOORD, MANCHESTER UNITED, FC TWENTE, SV GROL, PSV, REAL MADRID, AUXERRE, RSC ANDERLECHT, GALATASARAY en KONOPLEV FA

Naast een driedaags jeugdvoetbaltoernooi, waarbij toekomstige internationals uit binnen- en buitenland actief zijn, biedt de organisatie van het Marveldtoernooi haar toeschouwers tijdens de toernooidagen nog heel veel meer vertier. Er is een aantal supportersverenigingen aanwezig met een fanshop. Tevens wordt met name de jeugd gratis diverse (voetbal)activiteiten aangeboden, w.o. een springkussen voor de allerkleinsten, een Panna-toernooi, een Bungeerun etc. Zie elders op deze site voor meer informatie over het toernooiprogramma en de geboden nevenactiviteiten.

De ervaring van de laatste jaren is dat steeds meer jeugdteams als groep het Marveldtoernooi één of meer dagen komen bezoeken. Een mooie manier om het seizoen met je team af te sluiten. Wij bieden jeugdteams de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het Marveldtoernooi te bezoeken.

Voorwaarde is dat het team zich vooraf aanmeldt bij het secretariaat (mailen naar mail@marveld.info) en zich tijdens de toernooidagen bij de kassa meldt inclusief de leider en/of trainer.

Voor jeugdteams, bestaande uit minimaal 8 spelers, is de entreeprijs:

€ 3,50 p.p. voor een passe-partout
€ 2,00 p.p. voor zaterdag of zondag (op vrijdag is entree gratis)

Begeleiders vanaf 18 jaar betalen de reguliere entreeprijzen.Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.