Actueel Archief

“We zijn samen naar de Coolsingel geweest”

20-05-2017

Zaterdagochtend rond de klok van 10 zitten ze er alweer klaar voor. Klaar om te strijden voor een zo hoog mogelijke positie bij het Marveldtoernooi.

“Alleen de grote clubs komen hier. Alles is perfect georganiseerd en dat zorgt voor een topsportklimaat. Wij komen hier voor de winst, daar gaan wij altijd voor,” vertelt een gretige Stan Maas, die deel uitmaakt van de selectie die in Groenlo mag aantreden.

Op de vraag of de spelers er het afgelopen seizoen iets van gemerkt hebben of er wellicht misschien toch een ietwat andere sfeer binnen de club hing door het mogelijke kampioenschap van het eerste elftal, reageren de jongens timide. “Bij ons complex merkten wij er niet heel veel van. Tuurlijk, het was echt mooi. We zijn samen naar de Coolsingel geweest afgelopen maandag. Wat een feest. Voor de club levert het daarnaast ook financieel wat op, dat is mooi.”

 

Toch is het duidelijk dat de jongens enkel naar zichzelf kijken. Na een goed seizoen, waarbij het team JO-15 3e van Nederland werd, zijn ze nu in Groenlo. Uit alles blijkt dat de jongens gebrand zijn om een goede toernooidag neer te zetten. “Wanneer wij vandaag winnen, dan kunnen wij voor de winst gaan,” sluit Jordy Axt zich bij zijn teammaat aan. 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.