Actueel Archief

“We zijn samen naar de Coolsingel geweest”

20-05-2017

Zaterdagochtend rond de klok van 10 zitten ze er alweer klaar voor. Klaar om te strijden voor een zo hoog mogelijke positie bij het Marveldtoernooi.

“Alleen de grote clubs komen hier. Alles is perfect georganiseerd en dat zorgt voor een topsportklimaat. Wij komen hier voor de winst, daar gaan wij altijd voor,” vertelt een gretige Stan Maas, die deel uitmaakt van de selectie die in Groenlo mag aantreden.

Op de vraag of de spelers er het afgelopen seizoen iets van gemerkt hebben of er wellicht misschien toch een ietwat andere sfeer binnen de club hing door het mogelijke kampioenschap van het eerste elftal, reageren de jongens timide. “Bij ons complex merkten wij er niet heel veel van. Tuurlijk, het was echt mooi. We zijn samen naar de Coolsingel geweest afgelopen maandag. Wat een feest. Voor de club levert het daarnaast ook financieel wat op, dat is mooi.”

 

Toch is het duidelijk dat de jongens enkel naar zichzelf kijken. Na een goed seizoen, waarbij het team JO-15 3e van Nederland werd, zijn ze nu in Groenlo. Uit alles blijkt dat de jongens gebrand zijn om een goede toernooidag neer te zetten. “Wanneer wij vandaag winnen, dan kunnen wij voor de winst gaan,” sluit Jordy Axt zich bij zijn teammaat aan.