Actueel Archief

“We zijn samen naar de Coolsingel geweest”

20-05-2017

Zaterdagochtend rond de klok van 10 zitten ze er alweer klaar voor. Klaar om te strijden voor een zo hoog mogelijke positie bij het Marveldtoernooi.

“Alleen de grote clubs komen hier. Alles is perfect georganiseerd en dat zorgt voor een topsportklimaat. Wij komen hier voor de winst, daar gaan wij altijd voor,” vertelt een gretige Stan Maas, die deel uitmaakt van de selectie die in Groenlo mag aantreden.

Op de vraag of de spelers er het afgelopen seizoen iets van gemerkt hebben of er wellicht misschien toch een ietwat andere sfeer binnen de club hing door het mogelijke kampioenschap van het eerste elftal, reageren de jongens timide. “Bij ons complex merkten wij er niet heel veel van. Tuurlijk, het was echt mooi. We zijn samen naar de Coolsingel geweest afgelopen maandag. Wat een feest. Voor de club levert het daarnaast ook financieel wat op, dat is mooi.”

 

Toch is het duidelijk dat de jongens enkel naar zichzelf kijken. Na een goed seizoen, waarbij het team JO-15 3e van Nederland werd, zijn ze nu in Groenlo. Uit alles blijkt dat de jongens gebrand zijn om een goede toernooidag neer te zetten. “Wanneer wij vandaag winnen, dan kunnen wij voor de winst gaan,” sluit Jordy Axt zich bij zijn teammaat aan. 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.