Actueel Archief

Scouts smullen van de talenten op Internationaal Marveld Toernooi

20-05-2017

“Er zullen later spelers doorbreken die hier gespeeld hebben” en “Jullie maken voor ons de voorselectie!” Twee uitspraken van scouts over het aanwezige talent op het Internationaal Marveld Toernooi.

Khalid Sinouh de voormalige ere-divisiekeeper van o.a. PSV, Heerenveen en RKC Waalwijk is voor het tweede jaar aanwezig op het toernooi. Hij is niet alleen werkzaam als analist voor televisie, maar tevens voor een groot Brits spelersmakelaar-kantoor. Om laatstgenoemde reden is hij altijd op zoek naar talent. “Er loopt elk jaar wel talent rond hier.

Er zullen later spelers doorbreken die hier gespeeld hebben. PSV heeft dit jaar bijvoorbeeld een goede lichting, en ook bij Anderlecht, Ajax en Real Madrid heb ik mooie talenten gezien. De nadruk van nu ligt op atletisch vermogen en kracht. De Zuid-Europese ploegen denken daar anders over.”

 

Hij is onder de indruk van de organisatie. “Iedereen heeft het er altijd over. Het is het meest populaire toernooi en iedereen wil er bij zijn! Vorig jaar waren Chelsea en Manchester United niet goed genoeg. Daarom zijn ze er voorlopig niet meer bij! Ik heb het echt naar mijn zin hier!”

 

Peter Musters - “Die man moet je ook interviewen!, ”roept een voormalige scout mij toe. ”Die is ook belangrijk!” Het blijkt te gaan om Peter Musters, de coördinator van de jeugd-scouts van Ajax.

“We zijn hier met meerdere mensen aanwezig en dat verdient dit toernooi: het is een toptoernooi! Mijn komst heeft een dubbel doel: scouten, mijn professie, maar tegelijk kijken hoe Ajax er internationaal voor staat. De organisatie vind ik zeldzaam goed. Het is echt genieten hier! Jullie maken het voor ons een stukje makkelijker, want jullie maken door dit toernooi een soort voorselectie voor ons!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.