Actueel Archief

Drukke avond voor de EHBO

20-05-2017

Paul Mittelmeijer, de vaste verzorger van S.V. Grol 1 en ook EHBO-er op het Marveldtoernooi, beleefde vrijdag een drukke avond. Maar liefst 4 voetballers meldden zich tegelijk op de post.

“Het was de laatste wedstrijd van de Grol op vrijdag, tegen RSC Anderlecht. Mees van Schaijk ging hard door zijn enkel, je hoorde het kraken. Zijn buitenste enkelband is beschadigd en we hebben hem getapet. Vanmorgen zag ik hem alweer zonder krukken lopen, dus dat gaat de goede kant op.” Ook Tycho Riteco van S.V. Grol raakte tijdens de genoemde wedstrijd geblesseerd. “Tycho heeft een soort zweepslag opgelopen in de kuit. Ik ga hem straks nog even behandelen”, legt Paul uit.

 

Voor twee spelers van PSV moest een ambulance komen. “Eén speler heeft zijn buitenste knieband afgescheurd en is in het ziekenhuis in Winterswijk gegipst. Een andere PSV-er ligt nog in het ziekenhuis, hij heeft een zeer zware hersenschudding opgelopen. Via zijn fysiotherapeut blijf ik op de hoogte van zijn toestand.”

 

Paul vertelt dat hij ook regelmatig verzoeken krijgt van vrijwilligers en scheidsrechters voor een rugmassage, “om de haverklap staan ze hier aan de deur”. Dat het druk is, is voor Paul geen enkel probleem. “Ik vind het fantastisch om te doen. S.V. Grol is zo’n mooie club, de mensen zijn hier ontzettend aardig. Gelukkig ben ik ook volgend seizoen weer bij de Grol betrokken, en ik zal zeker weer bij het Marveldtoernooi aanwezig zijn.”


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.