Actueel Archief

Drukke avond voor de EHBO

20-05-2017

Paul Mittelmeijer, de vaste verzorger van S.V. Grol 1 en ook EHBO-er op het Marveldtoernooi, beleefde vrijdag een drukke avond. Maar liefst 4 voetballers meldden zich tegelijk op de post.

“Het was de laatste wedstrijd van de Grol op vrijdag, tegen RSC Anderlecht. Mees van Schaijk ging hard door zijn enkel, je hoorde het kraken. Zijn buitenste enkelband is beschadigd en we hebben hem getapet. Vanmorgen zag ik hem alweer zonder krukken lopen, dus dat gaat de goede kant op.” Ook Tycho Riteco van S.V. Grol raakte tijdens de genoemde wedstrijd geblesseerd. “Tycho heeft een soort zweepslag opgelopen in de kuit. Ik ga hem straks nog even behandelen”, legt Paul uit.

 

Voor twee spelers van PSV moest een ambulance komen. “Eén speler heeft zijn buitenste knieband afgescheurd en is in het ziekenhuis in Winterswijk gegipst. Een andere PSV-er ligt nog in het ziekenhuis, hij heeft een zeer zware hersenschudding opgelopen. Via zijn fysiotherapeut blijf ik op de hoogte van zijn toestand.”

 

Paul vertelt dat hij ook regelmatig verzoeken krijgt van vrijwilligers en scheidsrechters voor een rugmassage, “om de haverklap staan ze hier aan de deur”. Dat het druk is, is voor Paul geen enkel probleem. “Ik vind het fantastisch om te doen. S.V. Grol is zo’n mooie club, de mensen zijn hier ontzettend aardig. Gelukkig ben ik ook volgend seizoen weer bij de Grol betrokken, en ik zal zeker weer bij het Marveldtoernooi aanwezig zijn.”


“Een toptoernooi voor onze jongens”

Als het middagmaal op is, de spelers van tafel zijn, blijft de technische staf van AZ nog even aan tafel om de tactische bespreking voor de volgende wedstrijd te doen. Tegenstander is Puszkas, die ze ook al tegenkwamen in de poulefase.

Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.