Actueel Archief

Drukke avond voor de EHBO

20-05-2017

Paul Mittelmeijer, de vaste verzorger van S.V. Grol 1 en ook EHBO-er op het Marveldtoernooi, beleefde vrijdag een drukke avond. Maar liefst 4 voetballers meldden zich tegelijk op de post.

“Het was de laatste wedstrijd van de Grol op vrijdag, tegen RSC Anderlecht. Mees van Schaijk ging hard door zijn enkel, je hoorde het kraken. Zijn buitenste enkelband is beschadigd en we hebben hem getapet. Vanmorgen zag ik hem alweer zonder krukken lopen, dus dat gaat de goede kant op.” Ook Tycho Riteco van S.V. Grol raakte tijdens de genoemde wedstrijd geblesseerd. “Tycho heeft een soort zweepslag opgelopen in de kuit. Ik ga hem straks nog even behandelen”, legt Paul uit.

 

Voor twee spelers van PSV moest een ambulance komen. “Eén speler heeft zijn buitenste knieband afgescheurd en is in het ziekenhuis in Winterswijk gegipst. Een andere PSV-er ligt nog in het ziekenhuis, hij heeft een zeer zware hersenschudding opgelopen. Via zijn fysiotherapeut blijf ik op de hoogte van zijn toestand.”

 

Paul vertelt dat hij ook regelmatig verzoeken krijgt van vrijwilligers en scheidsrechters voor een rugmassage, “om de haverklap staan ze hier aan de deur”. Dat het druk is, is voor Paul geen enkel probleem. “Ik vind het fantastisch om te doen. S.V. Grol is zo’n mooie club, de mensen zijn hier ontzettend aardig. Gelukkig ben ik ook volgend seizoen weer bij de Grol betrokken, en ik zal zeker weer bij het Marveldtoernooi aanwezig zijn.”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.