Actueel Archief

Drukke avond voor de EHBO

20-05-2017

Paul Mittelmeijer, de vaste verzorger van S.V. Grol 1 en ook EHBO-er op het Marveldtoernooi, beleefde vrijdag een drukke avond. Maar liefst 4 voetballers meldden zich tegelijk op de post.

“Het was de laatste wedstrijd van de Grol op vrijdag, tegen RSC Anderlecht. Mees van Schaijk ging hard door zijn enkel, je hoorde het kraken. Zijn buitenste enkelband is beschadigd en we hebben hem getapet. Vanmorgen zag ik hem alweer zonder krukken lopen, dus dat gaat de goede kant op.” Ook Tycho Riteco van S.V. Grol raakte tijdens de genoemde wedstrijd geblesseerd. “Tycho heeft een soort zweepslag opgelopen in de kuit. Ik ga hem straks nog even behandelen”, legt Paul uit.

 

Voor twee spelers van PSV moest een ambulance komen. “Eén speler heeft zijn buitenste knieband afgescheurd en is in het ziekenhuis in Winterswijk gegipst. Een andere PSV-er ligt nog in het ziekenhuis, hij heeft een zeer zware hersenschudding opgelopen. Via zijn fysiotherapeut blijf ik op de hoogte van zijn toestand.”

 

Paul vertelt dat hij ook regelmatig verzoeken krijgt van vrijwilligers en scheidsrechters voor een rugmassage, “om de haverklap staan ze hier aan de deur”. Dat het druk is, is voor Paul geen enkel probleem. “Ik vind het fantastisch om te doen. S.V. Grol is zo’n mooie club, de mensen zijn hier ontzettend aardig. Gelukkig ben ik ook volgend seizoen weer bij de Grol betrokken, en ik zal zeker weer bij het Marveldtoernooi aanwezig zijn.”


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.