Actueel Archief

Drukke avond voor de EHBO

20-05-2017

Paul Mittelmeijer, de vaste verzorger van S.V. Grol 1 en ook EHBO-er op het Marveldtoernooi, beleefde vrijdag een drukke avond. Maar liefst 4 voetballers meldden zich tegelijk op de post.

“Het was de laatste wedstrijd van de Grol op vrijdag, tegen RSC Anderlecht. Mees van Schaijk ging hard door zijn enkel, je hoorde het kraken. Zijn buitenste enkelband is beschadigd en we hebben hem getapet. Vanmorgen zag ik hem alweer zonder krukken lopen, dus dat gaat de goede kant op.” Ook Tycho Riteco van S.V. Grol raakte tijdens de genoemde wedstrijd geblesseerd. “Tycho heeft een soort zweepslag opgelopen in de kuit. Ik ga hem straks nog even behandelen”, legt Paul uit.

 

Voor twee spelers van PSV moest een ambulance komen. “Eén speler heeft zijn buitenste knieband afgescheurd en is in het ziekenhuis in Winterswijk gegipst. Een andere PSV-er ligt nog in het ziekenhuis, hij heeft een zeer zware hersenschudding opgelopen. Via zijn fysiotherapeut blijf ik op de hoogte van zijn toestand.”

 

Paul vertelt dat hij ook regelmatig verzoeken krijgt van vrijwilligers en scheidsrechters voor een rugmassage, “om de haverklap staan ze hier aan de deur”. Dat het druk is, is voor Paul geen enkel probleem. “Ik vind het fantastisch om te doen. S.V. Grol is zo’n mooie club, de mensen zijn hier ontzettend aardig. Gelukkig ben ik ook volgend seizoen weer bij de Grol betrokken, en ik zal zeker weer bij het Marveldtoernooi aanwezig zijn.”